Fuld sol blomster & planter til zoner 8-9

September 26

Fuld sol blomster & planter til zoner 8-9

USDA hårdførhed zoner 8 og 9 skåret et skår i hele det sydlige USA og nordlige Mexico, omfatter størstedelen af Californien, Texas og Florida og kystnære regioner i stater, der grænser op til Stillehavet, mexicanske og det sydlige Atlanterhav. Fuld-solen steder i disse regioner kan blive intenst hot, så solrige haver skal bruge planter stand til at tolerere den varme og vandtab, der kommer med sådan en hjemmeside.

Coneflowers

Coneflowers (Echinacea arter) er attraktiv, hård blomster stand til at tolerere nogle af de udfordringer, der er fundet i USDA zoner 8 og 9. De foretrækker fuld sol websteder, selv om de kan tåle halvskygge samt. Når først etableret, kan stauder tåle både høj varme og tørke, selv om de har dårlig salt tolerance, gør dem mindre velegnede til kystvandene. Coneflowers tjene deres navn fra deres figur, som består af en oprejst, stikkende mørke center omgivet af en corona daisylike kronblade, der har tendens til at hænge, giver blomsten et kegle-formet silhuet. Stilke kan nå 4 fod i højde. Forskellige arter og sorter giver dig en vifte af farver at vælge imellem.

California Poppy

Store gule blomster med fire kronblade top en masse fernlike løv på California poppy (Eschscholzia californica), en strålende årlige, der kan lide varm sol og kan tåle tør jord. Trives i USDA zoner 5-10, foretrækker California poppy ufrugtbar, veldrænet jord; Hvis du gøde det alt for godt, vil du sandsynligvis ende op med masser af løv og få blomster. Ligeledes, California poppy favoriserer tørre klimaer og tendens til at bukke under for sygdom med høj luftfugtighed. Start California poppy fra frø i foråret eller falde. Selv om teknisk set betragtes som en årlig, nogle blomster vende tilbage i endnu et år, og blomster har tendens til at selv frø, giver din have med mange års afkast.

Carolina Rose

Carolina-rose (Rosa carolina) producerer lyserøde blomster på en busk, der kan nå 6 fod i højden og sprede 10 fod bred, selvom højder mellem 1 og 3 fødder er mere almindelige. De prangende pink blossoms åbner i maj på en seng af mørk-grønne blade. Carolina rose vokser i begge USDA zoner 8 og 9, foretrækker fuld sol og en fugtig, veldrænet jord. Eksponering for sollys fremmer blossom dannelse og beskytter også busken fra sygdomme. Som alle roser har Carolina rose relativt høj følsomhed over for skadedyr og sygdomme, selv om som en indfødt plante, det viser større modstand end mange andre steg kultivarer.

Rød ahorn

Rød ahorn (Acer rubrum) producerer samaras eller rødlige blomster i foråret, men det tjener sit navn i efteråret, når det lyser op din have med sin levende røde eller gule blade, farve afhængig af kultivar du vælger. Træ, som kan vokse gennem USDA zone 9, tåler fuld sol til skygge og vokser godt på alle jordtyper, selv om det vokser bedst på fugtig, let syrlig sites. Den vokser hurtigt, at nå højder på 40 til 60 fod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com