Fuld sol & hurtigt voksende Evergreens

September 28

Fuld sol & hurtigt voksende Evergreens

Fuld-solen evergreens er altid i sæsonen. Det store udvalg gør at finde den perfekte evergreen let for næsten hvert projekt, fra privatliv vægge til enkeltstående accent funktioner. De fleste evergreens er tilgængelig på 3-, 5- og 10-gallon størrelser på detail havecentre, hvilket gør plantning dem ganske nem. De fleste full-solen evergreens vokse hurtigt, og de er blevet populære for hurtig landskab rettelser, der ikke let nås med langsommere voksende træer.

Leyland Cypress (X Cupressocyparis Leylandii)

Dette hurtigtvoksende stedsegrønt gevinster 3 til 4 inches hvert år. En hybrid af Alaskan og Monterey Cypress, Leyland cypress foretrækker fuld sol, men også formår at tilpasse sig og trives i halvskygge. Dens grene oprette en betydelig mængde af privatlivets fred samtidig reducere støj. Disse evergreens nå højder på 60-70 fødder med en 15 - til 25-fods, kegleformet spredning.

Overvejelser

Leyland cypress er ofte brugt som en screening mur mellem kvarteret huse og skal plantes 5 til 6 fødder fra hinanden. Grave et hul dobbelt så dybe og brede som rodklumpen af træet vil sikre mulighed for oprettelse og vækst. Leyland cypress kræver lidt mere end regelmæssig vanding og gødskning i de første to år at fremme fast root oprettelsen. Gartnere på Aucker & rsquo; s Planteskole i Florida foreslå befrugtende Leyland cypresser med organisk gødning, der indeholder gylle, slam eller fisk emulsion. Undgå bioklip base af disse evergreens, som det forårsager deres løv til brun.

Nellie R. Stevens kristtorn (Ilex aquifolium X jeg cornuta)

Denne alsidige evergreen tilpasser sig de fleste jordtyper og vokser op til 25 fod. Nellie Stevens kan klippede og formede eller lov til at vokse frit nåede bredder af 5 til 10 fod. De dybe grønne blanke blade af Nellie Stevens gør det en favorit for dekorative landskab tilføjelser mellem huse, samt tæt på hjørnerne af et hus, tilføje arkitektoniske dybde.

Overvejelser

Nellie Stevens foretrækker en mandlig holly i nærheden til at sikre, at produktionen af de lyse røde bær, der har gjort Nellie Stevens en top pick i landscapers og husejere. Plante unge Nellie Stevens 5 fødder fra andre træer eller buske, så de har masser af plads for optimal vækst. Grave en tilstrækkelig hul, to gange dyb og bred som rodklump og opfyldning det med sidesten snavs at sikre vejrtrækning plads til bunden af træet. Back-udfylde hullet efter behov vil også forhindre luftlommer fra formning og udvaskning vand fra rodklumpen.

Mississippi State University gartner Norman Winter tyder på gruppering af disse træer i klynger af tre til fem, omgivet af mindre blomstrende buske som Azalea. Vinteren anbefaler også en lys "8-8-8" gødning inden for den første måned for beplantning. Tidlig trimning vil tillade denne stedsegrønne holly at bevare sin form i mange år.

Japansk Kryptomeria (japansk Kryptomeria Radicans)

Denne stedsegrønne, ofte omtalt som japansk cedertræ, kom til USA i 1800-tallet. Det er enestående for Japan, hvor det & rsquo; s kaldet Sugi. Dens tætte, pels-lignende blade er indbydende for at røre og er blevet et populært valg på grund af dens bløde endnu hårdføre sammensætning. Japansk Kryptomeria var specielt dyrket til hurtig vækst og kan de hurtigt kan tilpasses enhver type af jord. På grund af dens evne til at tåle tørke og tør jordbundsforhold, har japansk Kryptomeria vist stor succes i de sydlige regioner i USA.

Størrelse

Japansk Kryptomeria når højder 40 fod, og ligesom Leyland Cypress, gør en fremragende hemmelig raster. Unge træer bør placeres 3-5 fødder fra hinanden i fuld sol til delvis sol. Tidlig etablering er opnået med regelmæssig vanding. Efter japansk Kryptomeria er fuldt etableret, vil ved hjælp af all-purpose busk gødning øge sin udholdenhed og fremme en sund ny vækst. Ifølge MSU gartner Norman Winter, gødning skal udsendes under baldakinen af træet og udvide ud forbi drop linje (det yderste punkt på jorden hvor regn vand drypper fra grene).

Italienske cypres (cypres Sempervirens)

Ofte bruges til at line indkørsler og ramme store indgange i USA, vokser den italienske cypress også rigeligt i Grækenland, Italien, Tyrkiet og Syrien. Italienske kejsere placeret ofte træer som hellige planter nær monumenter og templer på grund af deres statelige udseende. Den italienske cypress når 40 fod ved modenhed og har en bredde på 4-5 fødder, hvilket gør det nyttigt for beskyttelse af personlige oplysninger, eller som bedøvelse accent funktioner nær buegange og portico aktier. Deres bløde tekstur og søjleformede vækst mønster egner dette evergreen til fornemmelsen af det italienske landskab.

Den italienske cypress vil tilpasse sig til tørke og vokse kraftigt i enhver type af jord, men som med enhver træ, det nyder godt af en lys, all-purpose gødning program to gange om året. Plant den italienske cypress i en mere overfladisk hul på den to gange bredden af rodklumpen. Mulching rundt i bunden af træet er gavnligt for væskeophobning, men bør give mulighed for en 6-tomme cirkel rundt i bunden af stammen. Hvis det ønskes, skal du kontrollere højden af den italienske cypress simpelthen ved at skære toppen af træet. Deres koniske punkter forbliver elegante og ryddelig udseende i enhver højde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com