Fuld sol planter til South Florida

July 7

Fuld sol planter til South Florida

Florida er kendt som solskin staten med god grund. Ifølge Florida Department of turisme har staten 1.260 miles kyststrækning og 825 miles af strande. South Florida falder i USDA hårdførhed zoner 10 og 11. Landscapers skal derfor vælge planter, der er tilpasset til tropiske temperaturer og fuld sol.

Butterfly Weed

Butterfly weed er en art af milkweed, der producerer blomster i efteråret og er afgørende for enhver sommerfuglehaven. Butterfly weed er den eneste art af milkweed, der vokser i det sydlige Florida, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Anlægget foretrækker tørre, sandede steder fundet i nærheden af Floridas strande. Det kan dyrkes som en flerårig plante i south Florida. I områder hvor det er dyrket som en flerårig plante, kan det blive woody som det aldre. Planten skal plantes fra frø. Butterfly weed har en dyb pælerod og vil ikke transplantationen nemt.

Strawflower

Strawflower er en kortlivet staude med en oprejst voksende vane og svag, hule stængler. Anlægget producerer tynde grønne lanse-formede blade og daisy-lignende blomstrer i farverne gul, bronze, pink, cream, hvid eller lilla. Blomstrer vokse op til 2 inches tværs. Blomstrer producere ikke faktisk kronblade. I stedet producere de ændrede blade kaldes dækblade, som har en papery, halm-lignende konsistens. Taller strawflower sorter kan kræve opbinding til at forblive oprejst. Strawflower tør godt og er en populær blomst til tørrede blomster arrangementer, fordi de bevarer deres form og farve.

Castor bønne

Castro bean er dyrket som en høj årlig busk i nordlige klimaer. I Floridas tropiske klima er Ricinus vokset som et træ. Woody stammen kan nå en fod i diameter. I nogle dele af Florida betragtes castor bønne som en type II invasiv plante. Det kan nå højder på 40 fod i frostfrit områder. Plantens blade har en palm figur med mellem 5 og 110 lapper. Bladene har en rødlig-grøn farvetone og kan nå op til 30 inches i diameter. Blomsterspyd vokse i sensommeren fra spidsen af Ricinus stængler. Frugt er båret i piggede kapsler. Kapslerne Drej fra gul til blå-grøn til brun før opdeling åben og hver kapsel indeholder tre små giftige frø. Castor bønne olie kan udvindes fra frø til brug i kommercielle produkter, der spænder fra maling lak til farveblyanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com