Fuld sol prydplante græsser

July 1

Gartnere i alle former for klimaer kan få del i glæden ved voksende pyntegræsser. At hæve pyntegræsser er lig at rejse en flerårig eller årlig plante i stedet vokser turf græsser. Turf græsser er funktionel, idet de tjener som græsplæner, boldbaner og golfbaner. Pyntegræsser vokse meget længere end turf græsser og tilføje skønhed i masse beplantninger eller som individuelle prøver.

Cool sæson

Cool sæson græsser begynder at vokse i det tidlige forår. Disse græsser udvikle brune pletter og kan dø i perioder med tørke. Gartnere skal give cool sæson græsser med ekstra vand under tørke at reducere sandsynligheden for græsser vil indtaste vækstdvale og bliver brune. Opdele planter til at forbedre deres udseende individuelt og i det samlede landskab. Opdele planter, der døde i center til at forbedre de plantesundhedsmæssige område. Cool sæson græs, der vokser i fuld sol omfatter blå havre græs og Pennsylvania siv.

Varme sæson

Varme sæson græsser begynder at vokse, når jorden og luften er varm. Disse græsser udføre bedst i landskabet starter i det sene forår og fortsatte ind i sommeren. Typisk, gartnere skal skære planter i foråret for at fjerne brune pletter dannes når temperaturer afkølet i efteråret. Varme sæson græs har tendens til at klare sig bedre i tørke end gør deres cool sæson modstykker. Fuld sol varme sæson græsser omfatter Prairie dropseed og switchgrass.

Landskabspleje

Gartnere har mange valg af pyntegræsser, som tilføjer højden til at tilføje til deres landskaber. Omfatte japansk silvergrass eller lilla moorgrass for enheder, der vokser 4 til 8 fod høj. Pyntegræsser tilføje bevægelse når vinden fanger tyndt græsstrå og forårsager anlægget til at svaje. Kombinere farve og bevægelse med lille blå stilk, en varm sæson, flerårig græs. Det har en sammenklumpe vane og producerer blå til blå-grønne blade med bløde hvide frø faner.

Pleje

Ud over fuld sol vokser pyntegræsser bedst i jorden, der dræner godt. Vælg planter hjemmehørende eller hårdfør til dit område for at skabe et landskab lettere for dig at vedligeholde. Bland organisk materiale i jorden for at hjælpe planterne acclimate til din jord. Pyntegræsser er enten klump eller rhizom-dannende sorter. Rhizom-dannende græsser sprede, undertiden aggressivt, ved hjælp af underjordiske stængler. Plante rhizom-dannende græsser kun hvor du kan styre deres spredning til andre områder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com