Fulde spektrum belysning vs kompakt fluorescerende pærer

July 6

Du kan købe hele spektret kompakte lysstofrør men forventer at betale mere for dem, og sørg for at købe dem med den korrekte farvetemperatur og farvegengivelsesindeks til din ansøgning. Kompakt fluorescents ser køligere og ud af sted hvis du blander dem med varmere søger glødepærer, for eksempel på grund af farve temperaturforskel.

Kelvin--Farvetemperatur for lys

Kelvin, som konstateres af K, er en enhed, der anvendes til at måle den primære farve af en lyskilde. Pærer med et lavere K tendens til at være varmere og dem med højere farvetemperaturer køligere. Glødepærer i de fleste hjem, for eksempel, intervallet mellem 2600-2800K, mens fluorescerende rør i de fleste kontorer er cool hvid og har omkring 4200K. Hele spektret lysstofrør tendens til at falde i dagslys vifte af 5000K og ovenfor. Grafikere, fotografer og printere sat skærme og købe pærer for kritiske farve sammenligning på en industristandard på 6500K.

Farvegengivelsesindeks

Lige så er vigtigt som farven på lyset måde lyskilden gengiver farver. Dette har at gøre med farveinterval pære udsender ud over for sin primære K temperatur. Farvegengivelsesindeks eller CRI, måler det på en skala fra 0 til 100. Glødepærer tendens til at have højt CRI ratings og halogener er fremragende som godt. Billig fluorescerende pærer gør ikke, hvilket er grunden til de afgiver denne uhyggelige grønlig eller blålig stemmer.

Hele spektret lysstofrør

Fluorescerende pærer er fremstillet i alle former og størrelser, herunder kompakt fluorescents for at levere fremragende kilder til energi effektive, fulde spektrum belysning. Men de koster mere end standard pærer, og du skal få dem online eller hos en leverandør, belysning, da de fleste detailhandlere ikke bære dem. De fleste hele spektret fluorescents vil have den dagslys farve temperatur vifte af CRI i 90 eller bedre. De allerbedste spænder mellem 96-100.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com