Fuldt bevis måde at skære kroneformen

July 12

Crown molding kan tilføje stil og charme til et værelse, men skære materialet kan være en vanskelig opgave. Tasterne er til at få gode målinger, forstå de vinkler, der skal skæres, og vigtigst af alt, flip kroneformen op og ned på gering så for at foretage nedskæringer. At holde støbning på hovedet ned justerer det og savklinge perfekt til at foretage de ønskede spidser.

Instruktioner

•Kontrollér vinkel på hjørnet med en kombination square at se hvis væggene mødes i en 90 graders vinkel. Ikke alle væggene mødes perfekt på 90 grader, og at vide, hvad den sande vinkel er kan medvirke til at reducere huller i crown molding leddene.

•Få to skrot bestyrelser af samme bredde, hvis hjørnet er ikke 90 grader og placere et bræt mod en væg på loftet og den anden mod den tilstødende væg, overlappende den første bestyrelse. På udvendige hjørner af rummet, overlap bestyrelser omkring en tomme. Du vil ikke kunne at overlappe dem på indvendige hjørner, så du bliver nødt til LUN kanter mod de tilstødende vægge.

•Kontrollér en linje med en blyant, hvor bestyrelserne overlapper. Brug pladsen kombination som en lineal, lave en diagonal linje, der forbinder de to modsatte hjørner. Denne diagonal linje vil markere gennemskæring af vinkel for at hjørne, så sæt gering savklinge til at skære langs denne linje. Indstille gering sav på 45 grader, hvis pladsen kombination viste vægge i en 90 graders vinkel.

•Measure væggen hvor det opfylder loftet i stedet kroneformen vil blive installeret. Strække målebåndet fra hjørne til hjørne. Når du skærer indvendige hjørner, bliver den resulterende længde de lange spidser af gering. Når du skærer hjørner, bliver den resulterende længde det korteste punkt af gering. For at holde denne justering visualiseres, er det ikke en dårlig idé at gøre skråstreg mærker på støbning med angivelse af den korrekte retning af spids klippe.

•Sæt crown molding op og ned på gering så. Forestil dig at sengen af saven er loftet på dit værelse og den så ryggen hegnet er væggen. Sikre støbning i sted med klemmer, og sørg for savklinge vil passere på det rigtige sted, så gøre cut.

•Trim off eventuelle overskydende tykkelse af træ bag den udvendige kant af gering for inde hjørne leddene hvis to stykker af kroneformen ikke passer korrekt. Indvendige hjørner skal undertiden være klaret denne en coping sav eller skarp hobbykniv til at sikre en strammere pasform.

•Gentag procedure, arbejde rundt i lokalet, indtil alle hjørnerne har været mitered.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com