Fungerer glat Top elektriske ovne med alle typer af gryder?

July 5

Fungerer glat Top elektriske ovne med alle typer af gryder?

Glat top brændeovne kræver pander, som er lavet af den rigtige type af materialer for at ovnen kan fungere korrekt. Nogle pander er lavet af materialer, der ikke er kompatible til brug med elektriske ovne. Og der er nogle materialer, der vil arbejde og lede varme men kan mar det keramiske glas, glat overflade. Som regel dikterer typen af varmeelement din brændeovn har køkkentøj materialetypen passende for din elkomfur.

Hvorfor køkkentøj materialer noget

Keramisk glas bruges til at gøre kokken øverste overflade til glat top brændeovne. Mens det er stærkt og holdbart, har det stadig en lidt sart overflade. Derudover da varmelegemet ligger under glasset, skal pander og gryder du bruger have de rigtige egenskaber for at varmelegemet til at overføre varme til bunden af køkkengrej. Fordi varmelegemet genererer varme direkte til området brænder plads hvor køkkengrej er placeret, hvis køkkengrej materiale er uforenelige, vil varmelegemet ikke kunne levere og overføre varmen til gryder effektivt. For eksempel, glas og stentøj virker ikke på induktion komfur toppe, der kræver magnetiske bunde, og enten type kunne knæk hvis varmen er for høj på en strålende eller halogen komfur da den sidder direkte over varmelegemet.

Køkkentøj valg Basics

Enhver form for pan eller kogegrej, som du bruger på en glat top ovn bør have en flad bund. Ud over at være flad, skal bunden være glat og blottet for indsnit eller slibende materialer. Køkkentøj, der har en metal eller magnetisk bund er det bedste valg. Pander med en magnetisk bund overflade er generelt en smule dyrere; imidlertid vil investeringen fjerne enhver bekymring om, hvorvidt køkkengrej vil arbejde med din brændeovn. Og hvis du opgraderer fra en ovn med strålevarme elementer til en med induktion varmelegemer, dine gryder vil arbejde og ikke behøver at blive udskiftet.

Pander og gryder til Radiant og Halogen brændeovne

De bedste typer af pander og gryder for elektriske ovne med strålende varmelegemer er dem lavet af rustfrit stål, aluminium, kobber-klædte og overtrukket med emalje støbejern. Disse materialer har de rigtige egenskaber til at arbejde med varmeelementer. Rustfrit stål er et godt valg for holdbare køkkentøj med et attraktivt udseende. Grundlæggende aluminium pander er overkommelige valg og tilbyder variationer såsom anodiseret og hård anodiseret belægninger, der koster mere, men sidste længere. Overtrukket med emalje, støbejern gryder opvarmes langsommere og gøre gode valg til gryderetter og supper, som skal simre. Kobber fungerer godt til saucer, der kræver jævnt og ensartet varmefordeling.

Pander og gryder til induktion komfurer

Induktion komfurer kun arbejde med pander og gryder med en magnetisk bund. Generelt, betyder dette køkkentøj lavet af en jernholdigt materiale, som jern, rustfrit stål, kobber eller aluminium. Men hvis du går med rustfrit stål, Sørg for at gryden er mærket "induktion klar." Og hvis du vælger støbejern, Sørg for, at bunden af gryden er emalje-belagt så du ikke ridse det keramiske glas. Køkkentøj, der er beklædt med enhver anden type materiale i bunden vil ikke arbejde, fordi en ikke-magnetisk materiale vil forstyrre den elektromagnetiske proces anvendes med induktion komfurer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com