Fungicider til Blandtegning sygdomme af prydplanter

November 18

Fungicider til Blandtegning sygdomme af prydplanter

Prydplanter kan lider af en række Blandtegning sygdomme, hvoraf nogle er bare grimme og andre, der kan true livet af dine planter. Specifikke typer af svampe forårsager mange af disse sygdomme. For at vælge den korrekte fungicid for din plante problem, skal du forsøge at identificere sygdommen. Rådfør dig med din lokale landbrugs udvidelse service for rådgivning om den bedste fungicider til brug i dit område.

Chlorthalonil

Chlorothalonil er en organisk klorede fungicid bruges til at bekæmpe Blandtegning svamp sygdomme på prydplanter, grøntsager, træer, græs og frugt. Det er nonsystemic og virker som et beskyttende lag på planter til at hæmme spiring af svampen sporerne. Bruge det mod botrytis blight og blad spotting sygdomme

Kobber sulfat

Kobber-baserede produkter er nogle af de ældste fungicider bruges til Blandtegning svamp problemer på planter. Det virker på flere websteder til at forhindre sporespiring ifølge drivhus produktnyheder. I dag, er kobber sulfat blandet med andre stoffer til at øge den svampedræbende effekt. Det bruges mod leaf spot, botrytis blight, pulverformige og dunede græsser og rust sygdomme. Brug ikke på svovl følsomme planter som viburnum.

Iprodion

Iprodion er en fungicid bruges i bekæmpelse af fusarium leaf spot, helminthrosporium leaf spot, web blight, botrytis blight og visnesyge sygdomme. Det bruges primært som en forebyggende og tidlig helbredende Blandtegning spray på prydplanter. Iprodion kan også bruges i kombination med andre typer af fungicid til forstærket effekt for at bekæmpe Blandtegning rust, ifølge webstedet Ohio State University.

Mancozeb

Mancozeb er en anden fungicid almindeligt anvendt til at kontrollere Blandtegning sygdomme på prydplanter, frugt og grøntsager. Det bruges mod grå skimmel blight på begonier og sort plet på roser, ifølge North Dakota State University havefolk. Det virker også mod anthracnose og meldug på kornel træer.

Thiophanat-Methyl

Thiophanat-methyl er et bredspektret systemisk fungicid mod leaf spot sygdomme og meldug på viburnum og andre typer af prydplanter samt på tørv, træer, grøntsager og frugt. Det er absorberet af blade og rødder af anlægget og fungerer både som en forebyggende og helbredende fungicid.

Triadimefon

Triadimefon er en systemisk fungicid bruges til at styre svamp sygdomme på grøntsager, frugter, græs, træer og prydbuske. Det bruges mod leaf spot, blad forpester, meldug græsser og rust sygdomme. Triadimefon virker som en sterol hæmmer, også kendt som triazoler, som hæmmer de enzymer svampe nødt til at holde sig i live. Fordi de har sådan et smalle sted i aktion, kan nogle svampe udvikle resistens over for det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com