Fungicider til tomatplanter

November 8

Fungicider til tomatplanter

Flere sygdomme, såsom leaf spot, blossom ende rot og tidlige blight, kan påvirke hjemmet gartner tomat patch. Kontrollerende ukrudt og skadedyr er de første skridt i retning af at undgå sygdommen i deres tomater, men selv den mest flittige af gartnere vil sommetider nødt til at behandle svamp angriber deres planter.

Leaf Spot/Multipurpose fungicid

Spray blade og stilke af din tomatplanter med en multipurpose fungicid (chlorathalonil fungicid). Anvende fungicid, når frugten begynder at bud, som leaf spot breder sig hurtigt. Fortsætte med at sprøjte indtil tidspunktet for høsten, hver syv til 10 dage. Identificere leaf spot af grålig cirkulært læsioner ringmærket med en mørkere brun farve. Fjerne alle stærkt inficerede lavere blade af planten, som de vil hurtigt sprede infektionen til andre planter. Administrere denne sygdom ved hjælp af en soaker slange snarere end overhead vanding metoder. Dette vil bidrage til at forhindre yderligere smitte.

Anthracnose/Multipurpose fungicid/bagning Soda Spray

Identificere Anthracnose ved på udkig efter sorte pletter på meget modne tomater. Dette er, hvor sygdommen er oftest findes. Behandling af denne sygdom med chlorothalonal hver syv til 10 dage for maksimale resultater. Bland 1 spiseskefuld bagepulver og 2-1/2 spsk vegetabilsk olie med 1 gallon af vand. Ryst blandingen godt. Tilføje en halv teskefuld Castilien sæbe og Ryst igen. Slange ned de angrebne planter før sprøjtning med denne løsning. Spray og gentag hver fem til syv dage. Denne løsning kan bruges på alle planter og blomster som en all-round antifungal spray.

Fordærve

Kigge efter hæmmet vækst i unge tomatplanter som første tegn af fordærve. Visnen, curling af brochurer og blade vender brun er andre symptomer til at se ud. Holde årvågne øje med dine tomater, som fordærve kan ramme når som helst i denne fase af plantens liv. University of North Carolina antyder en kobber-baseret fungicid til kontrol og dræbe fordærve. Deres eksperter rådgive "sprøjtning på pr. volumen basis," så det er bedst at følge vejledningen på de fungicid etiket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com