Funktionen af en mekanisk tætning

February 16

En mekanisk tætning er brugt i VVS-, fremstillings- og andre højtryks applikationer. Disse enheder tilbyder forsegling mellem andre enheder, herunder kompressorer, stationære pumper og spinning skakter. Når det bruges i tandem, beskytter den mekaniske tætning behov for resten af den mekaniske enhed og dens væsker til at fungere sammen uden problemer.

Funktion

En mekanisk tætning er udstyret i de fleste pumper, blandere og vedligeholdelsesværktøjer og programmer. Enhedens vigtigste funktion er at hjælpe sammen flere systemer og mekanismer. Denne proces er gennemført for at forhindre lækager, indeholder pres eller mindske risikoen for kontamination. Moderne mekaniske tætninger er installeret på brugerens krav. En mekanisk tætning vil have mindre friktion, usynlige lækage, en lang funktionelle liv og meget lidt vedligeholdelse.

Forsamling

En mekanisk tætning er konstrueret med tre grundlæggende sæt af dele. En sæl vil have et sæt af primære tætningsoverfladerne. En tætningsoverflade er et segl brugt inden for segl for at forhindre lækage i radial retning. Én tætningsoverflade vil rotere, mens de andre tætningsoverflade vil forblive stationære. En mekanisk tætning vil også have et sæt af sekundære sæler, også kendt som aksel pakninger eller indsætte monteringer. Sælerne er designet til at sidde i en groove og komprimeret under montagen. En mekanisk tætning vil også have nogle tilbehør hardware designet til at gøre den mere effektiv tætning. Kirtel ringe, kraver, kompression ringe, fjedre og bælge er eksempler på tilbehør hardware.

Enkelt og flere

En enkelt-foråret mekanisk tætning bruger kun en fjeder, der er rullet i enten højre - eller venstrehåndede design. Foråret er sat til at rumme enten venstre - eller højre hand at dreje pumper. Sælen har den fleksibilitet, der er nødvendige for at rumme forskydning, bryde væk chok lastning og forhindre tilstopning når ved hjælp af væsker med en høj viskositet. En multiple-foråret mekanisk tætning bruger mere end en fjeder, der er rullet ved hjælp af en afbalanceret design.

Materiale

Mekaniske pakninger fås i en række forskellige designs. En af de vigtigste faktorer til at beslutte, hvilke sæl at bruge er det materiale, der anvendes til at konstruere seal. Afhængigt af miljøet af sæl, kan én type af seal materiale være mere egnet til brug end en anden. Mekaniske tætninger, der er installeret i slidende miljøer, for eksempel, vil kræve tætningsoverfladerne, der vil opretholde mod slid og ælde. Omvendt, mekaniske tætninger, pumpe ren væske vil kræve kvalitet lejer i stedet for hård forsegle ansigter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com