Funktionen væg udsmykning idéer

January 26

Funktionen væg udsmykning idéer

Hvis du er opsat på at skabe interesse og effekt i et rum, og sætte fut i en ellers kedelig eller nøgne væg, kan derefter en funktion mur være den ideelle løsning. Det er en chance for at være kreativ i din udsmykning og lad din personlighed eller interesser skinne igennem. Her er nogle praktiske ideer til at sætte i aktion for at skabe en fantastisk funktion mur i dit eget hjem.

Tapetserede funktion mur

Vælg en lyse, fed eller usædvanlige design af tapet til at oprette en interessant funktion mur. Ene tapetserede væg kan se meget effektiv i et rum og naturligt tegne øjne, især hvis andre væggene er malet i en kontrasterende farve. Afhængigt af størrelsen på væg, du muligvis kun én eller to ruller af tapet, som er mere omkostningseffektiv end dækker alle vægge i et rum med tapet. Tapetserede funktion vægge ser godt ud i stuen, spisestuen eller soveværelset.

Dekorere med plader

Samle et udvalg af specielle plader, som du kan gruppere på en væg for at oprette et slående træk. Vælg en samling af vintage plader, der har en fælles historie, bruge moderne plader til at skabe et moderne look eller plader med interessante farver eller design. Den mest effektive look, bruge ni plader og samle dem i tre vandrette rækker eller tilfældigt placere dem i nærheden af væggen. Pladerne kan bruges til funktionen vægge i ethvert område af huset, men kan arbejde særlig godt i spisestuer eller i trappeopgang.

Væg Decals

Køb en stor, fed eller usædvanlige væg klistermærke eller væg klistermærke til at oprette indflydelse på din funktion mur. For en moderne effekt, vælge en moderne design, såsom en quirky stregkode, fingeraftryk eller fugle på en wire, eller for en mere klassisk effekt, bruge en lysekrone eller stor swirl væg klistermærke. Decals er nemme at bruge og anvende og ser effektiv som funktion vægge i værelser som stue, entre eller soveværelse.

Fotomontage

Ramme din favorit familie fotos, billeder af dage ud eller historiske snaps af tidligere generationer og oprette en foto montage funktion mur. For en quirky og kreative udseende, bruge forskellige størrelse billeder og billeder, og arrangere dem tilfældigt på væggen. Hvis du har en meget stor indrammet foto, placere den i midten og arrangere andre billeder omkring det. Denne type funktion mur fungerer godt i soveværelser, køkken, stue, en undersøgelse og op ad trappen.

Mosaik fliser

Brug mosaikfliser til at oprette et unikt stykke kunst på en funktion mur. Vælg mosaikfliser i lyse farver, skinnende effekter og spejlet stykker og tegne et design på væggen i blyant før fylde den med limet på mosaikfliser. Hvis du er ny til mosaik arbejde, skitsere tanken før du anvender det til væggen og vælge et simpelt design, der ikke involverer for meget flise skæring. Injektionsmørtel færdige mosaik kunst sammen for enden. En mosaik væg er især effektiv i et badeværelse eller køkken.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com