Funktioner af en Kenmore HE2

October 7

Funktioner af en Kenmore HE2

Kenmore HE2 er en front-loading vaskemaskine. HE2 anbefales til mellemlang mellemstore familier, med to eller tre børn. HE2 har ikke den største tøj kapacitet på markedet, men det gør op for at med hurtigere cyklustider, hvilket betyder at du kan gøre flere belastninger i den samme mængde tid. Vaskemaskinen kan også prale af nogle energibesparende indstillinger, hvilket gør det mere miljøvenligt end andre skiver i sin klasse.

Størrelse

Kenmore HE2 er 27 inches lang, med en dybde af 30 1/2 inches, hvilket gør det mindre end mange andre skiver på markedet. Dette er især nyttigt, hvis din bolig er lille og pressede for plads. Lastekapacitet i HE2 er 3,6 kubikfod, som er en hel del, men er ikke så meget som nogle andre front-loading skiver. HE2 holde mere tøj end nogen typiske top loading skive, så 3.6 cu. ft. kapacitet bør være rigeligt for de fleste familier.

Vaske cykler

HE2 har otte forprogrammerede vask cyklusser. Det har også manuelle kontrol i tilfælde af at du skal justere indstillingerne, såsom afkortning en vask eller tilføje en anden skyl eller spin cyklus. HE2 har også en vandstanden meter, så det ved den helt rigtige mængde af vand til brug for hver belastning af tøj. Dette vil spare dig penge i løbet af året, fordi du ikke skal bruge alt for meget vand til små belastninger. HE2 spins tøj på 1100 rpm, der er masser af hastighed for spin-cyklus, men det går langsomt nok til at gemme din motor fra brændende.

Dispensere

HE2 har dispensere for vaske-og rengøringsmidler, blegemiddel og stof blødgørere. Dette vil tillade dig at indstille og indlæse rengøringsassistenter og derefter gå væk. Blegemiddel dispenseren er på en timer, så du ikke behøver at hænge rundt og prøve og tid, det rigtige tidspunkt at føje det til tøj.

Støj

HE2 kommer med mere isolering pakket omkring motoren, hvilket gør for meget roligere driftscyklusser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com