Funktioner af en LED lys

April 15

Lysdioder eller lysemitterende dioder, repræsenterer en hurtigt voksende alternativ til traditionelle glødepærer og fluorescerende belysning. Mens den høje pris af lysdioder har stået i vejen for udbredt vedtagelse, giver de unikke funktioner af lysdioder betydelige fordele for forbrugere, virksomheder og regeringer. Ifølge det amerikanske Department of Energy, kan hurtigt skifte til LED belysning i USA over de næste 20 år redde 265 milliarder dollar og forhindre opførelse af 40 nye kraftværker.

Design

LEDs producerer lys ved at passere elektroner, selvom en chip består af lag af halvledermaterialer. En LED lys består typisk af et eller flere chips indkapslet i en linse, monteret på en køleplade, og derefter fastgjort til en printplade hen til muliggøre forbruger kontrol. Hvis flere lysdioder bruges sammen, er kredsløb udstyret med en ekstra køleprofil og derefter omsluttet af en belysning fastholdelsesanordningen.

Effektivitet

LED-lys bruge 75 procent mindre energi end elpærer. I modsætning til glødepærer og fluorescerende lys bruger lysdioder også næsten al deres energi til at producere lys, i stedet for varmen. (Glødelampe og fluorescerende lys, slip på den anden side 80 til 90 procent af deres energi som varme.) Denne energieffektivitet også hjælper forbrugere og virksomheder spare på bygning køling omkostninger.

Tekstretning

Elpærer og fluorescerende lys udsender lys i alle retninger. LED-lys, på den anden side handle lidt ligesom en lommelygte, idet de udsender lys hovedsagelig direkte ud fra lyskilden. Dette negerer er nødvendigheden at omdirigere lys til den ønskede placering, samt at sikre, at alle af en lys energi bliver brugt til at producere nyttige lys.

Forlænget levetid og holdbarhed

-LED'en lyser sidste 35 til 40 gange længere end incandescent lys og to til fem gange længere end lysstofrør. LED lys er også mere holdbare og mindre tilbøjelige til at bryde end glødende eller fluorescerende lys.

Omkostningseffektivitet

LED-lys er i første omgang dyrere end glødende eller fluorescerende lys. Den kendsgerning, at lysdioderne holder længere og er mindre tilbøjelige til at bryde for tidligt, betyder imidlertid, at de koster mindre over levetiden på pæren. Prisen på lysdioder ventes at fortsætte med at falde over tid, hvilket gør dem endnu mere konkurrencedygtige.

Energy Star lysdioder

For at drage fordel af alle en LED optimale funktioner, men sørg for at købe energi Star LED-lys. Energy Star lysdioder er garanteret til at opfylde standarder for effektivitet og holdbarhed og kvalitet. Lysdioder, der ikke opfylder Energy Star-kvalifikationer kan tilbyde deklasserede præstation og kortere brug gange.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com