Funktioner af et vandfald Garden

October 6

Funktioner af et vandfald Garden

Vandfald haver er attraktive funktioner til baggård, bevægelse og lyd, samt en læ dyreliv levesteder for en række vand skabninger. Fugle vil også blive draget til haven for at bade eller drikke fra splash pools og Dam i vandfald haven. Derudover giver at skabe et opholdsområde eller gårdhave tæt på vandfaldet en afslappende oase for lounging varm eftermiddag.

Bassiner og damme

Vandfald generelt falder i indsamling af bassiner og damme, så vandet kan pumpes tilbage til lederen af vandfaldet. Bassiner og damme kan være enhver størrelse eller form og kan være hævet over jorden eller sunket ind i haven. Vand funktioner vil være Tiltrækkende for vilde dyr, så prøv at lave en behagelig vækststeder ved hjælp af naturlige materialer i og omkring dit vandhaven, snarere end syntetiske stoffer.

Dam planter

Dam planter vil blødgøre og forskønne udseendet af vandfald haven. Åkander er mest slående pool planter og fås i forskellige farver; herunder hvid, pink og rød. Åkande blomst og lilje puder flyder på overfladen af vandet og rødder kan plantes i jorden i bunden af dammen. Andre attraktive blomsterplanter vand til brug i dammen er vand hyacint (Eichhornia crassipes) og vand frynser (Nymphoides peltata).

Sten, fliser og sten

Sten og klipper er funktioner, der naturalize godt med vandfald haver, giver udseende af miniature bjergskråninger og også give beskyttede levesteder for vand vilde dyr. Synke sten, småsten og store sten i vandkanaler af dit vandfald at skabe effekten af en naturlig strøm. Placer plader og klipper over siderne af vandfald funktion til at skabe et mere naturligt udseende og synke klipper i rejste jorden rundt vandfald at oprette rock haver.

Marginale planter og Rock haven

Marginale planter, rock planter og alpines vil blødgøre udseendet af vandfald haven. Hostas og iris er ideelle randnummer at plante af poolsides, da de har en spredning vane og vil naturalize godt. Plantning rock haveplanter og alpines vil også forbedre udseendet af vandfald haven og give et paradis for vilde dyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com