Funktioner af Soehnle 65055 mad skala

August 3

Soehnle "Model" digital køkkenvægt (varenummer 65055) blander aerodynamiske, slankt design med præcis vejning, Tara funktionalitet og en sværvægter kapacitet. Med sin batteri-drevne energi, sølv og glas Model er transportabel nok skal flyttes overalt i dit køkken til let on-the-go mad korte vejning.

Tara-funktion

Soehnle Model Tara funktion tillader dig at finde vægten af din ønskede mad korte selvom korte er i en separat beholder på toppen af den skala glasplade. For at betjene Tara-funktion, skal du først vejer de fødevarer beholder, såsom en plade eller en skål, og tryk på knappen Tara optage beholder vægt. Når du vejer mad i beholderen, vil den nye viste vægt trække vægten af beholderen at give dig den nøjagtige vægt af mad korte. Du kan også bruge Tara-funktion til at veje flere fødevarer, som du fortsætter med at tilføje forskellige fødevarer til en enkelt container.

Kapacitet og graduering sats

Skalaen gør det muligt at afveje eventuelle mad hæftning op til 11 lbs., eller 5 kg. Omfanget vil vise din mad korte vægt i 1 g intervaller. Du kan også skifte visningen til ounce eller pounds, hvis det ønskes.

Mobilitet

En mobil-venligt enhed, Soehnle Model kører på et enkelt 3-volt lithium batteri, der giver let bevægelse og adgang til hele køkkenet. Når batteristrømmen er lav, vil det digitale display på enheden vise ordet "lav."

Garanti

Soehnle Model er udstyret med en fem års garanti. For garantien skal gælde, skal du holde din købskvittering som bevis for garantien. Kun Soehnle digital vægte fremstillet efter 2001 kommer med denne garanti. Fordi du vil betale mere for at reparere en skala end for at erstatte det, vil Soehnle erstatte din Model skala gratis hvis det bryder den fem-årige garanti periode. For at erstatte din enhed, bare returnere den til den oprindelige lager for udskiftning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com