Funky, Cool og Hip soveværelse designideer til Teenage piger

September 3

Funky, Cool og Hip soveværelse designideer til Teenage piger

Som din teenagedatter vokser, så vil hendes ønske for selvudfoldelse. Hendes værelse vil omdanne fra søde udstoppede dyr og barndom uskyld til en skiftende lærred af hendes personlighed. Som forælder bør du glæder mig over hendes ønske om at dekorere hendes værelse i uanset stil, hun kan lide. Du kan hjælpe hende ved at komme med hip og cool ideer til at omdanne hendes soveværelse.

Farvetema

Vælge en farvetema til din teenagedatter soveværelse. Vælg tre af hendes foretrukne farver (Prøv at vælge dem, der plejer clash) med hendes input. For eksempel, kunne hun siger hun kan lide krikand, hvid og sort. Når du har besluttet på farvetemaet, vælge hvilke møbler og indretning vil være hver farve. Krikand ville se godt ud på hendes soveværelse vægge og som accent farver, såsom på lampeskærme, bed puder og et tæppe. Farven sort ville passe godt som møbler--seng, kommode, natbord, skrivebord og forfængelighed sæt. Hvid ville også gøre en god accent farve, såsom tæpper, lagner, billedrammer, stearinlys, gardinerne og ærtepose stole.

Hjemmelavet Decor

Der er så mange sjove dekorationer du kan få billigt eller med ting, du har allerede omkring huset. For eksempel, hvis din datter er i musik, kan du gøre en awesome loftet ud af gamle cd'er. Du skal blot nogle lim, glitter og clearing fiskeri streng. På begge sider af cd'erne, anvende lim og belægge dem i glitter. På hver CD, lim på et stykke fiskeri snor. Hver streng skal være en anden længde (ikke mere end en fod lange), så det endelige produkt er af forskellige dybder. Hænge cd'er på loftet og sørg for, at der er tilstrækkelig plads mellem hver CD. Hvis du ikke har glitter, vil lim på pailletter også arbejde. Når dette projekt er færdig, vil din datter loft gnistre når lyset rammer cd'er lige højre.

Renovere møbler

Hvis din datter har haft den samme kommode, siden hun var lille, hvorfor ikke renovere det til at matche hendes nuværende personlighed? Begynder ved Afslibning kommoden eller andre møbler af hendes valg. Vælg en farve du ønsker brik til at være, hvad enten det er en ny farve træ pletten, eller en anden farve af hendes valg, såsom lilla eller rød. Du kan endda opdatere håndtag og drejeknapper til blændende plast eller glas og bruge en brændeovn værktøj til at skære funky detaljer i træ.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com