Funky kælderen udsmykning idéer

December 8

Funky kælderen udsmykning idéer

Omdan din kælder i en funky plads til at slappe af og underholde i. Vælge at være dristig i din interiør designvalg og udtrykke din kreative side med ideer, at fremvise din vilde side. Smide forsigtighed til vinden, når dekorere din underjordiske undslippe og haven af mindre konservativ i dit materiale og indretning dekorationer.

Funky Retro

Oprette en 50s føler med sorte og hvide flisegulve og en rustfrit stål krom bar. Bringe tilbage 60s med lyse blomster malet på væggene og orange rulletobak tæpper. Forvandle rummet til en 70 'er værelse med turkis maling og plastik stole. Tage bildele fra enhver tidsalder og gøre en sofa fra en bænk eller et sofabord fra en grill. Blend gamle med den nye med indrammet reproduktion print af pinups og pool hall eller café scener. Andre funky kælderen udsmykning idéer omfatter hængende fotografier af berømte berømtheder fra den valgte æra og indramning gamle filmplakater.

Vintage Funkiness

Opbygge en vin kælder nedenunder, komplet med fustager og stativer. Gå til en virkelig mystiske gamle vintage føler med gamle træ overalt og en samling af flasker, eller tilføje en fornemme touch med et par smedejern borde og stole. Brug frodige tæpper eller gamle søger hårdttræ gulvbelægning. Oprette specielle tegn, som det ses i gamle klaver barer i klassisk film, for en mere luksuriøs og rig følelse eller hænge falske spindelvæv og gøre reoler til at opdele rummet som døre til "hemmelige rum". Andre funky kælderen udsmykning idéer omfatter overdådige fløjl feinting sofaer og andre kunstfærdigt udskårne møbler. Hænge op en lysekrone, bringe i en forfængelighed og et par mannequiner til din egen personlige påklædningsværelse ligesom alle de gamle starlets havde tilbage i dag.

Industrielle Funk

For en moderne følelse, forlade chrome rør udsættes i stedet for at dække dem omkring pladsen. I stedet for en traditionel drop loft, skal du bruge tin fliser. Hvis chrome look er ikke din ting, male rør i farverige nuancer. Bringe i metal stole og moderne møbler. Rive enhver eksisterende tæppe og maling eller pletten beton gulvet. Du kan forlade det som er og bare forsegle og voks det til en høj glans. Bruge kæder til at hænge illustrationer fra og bruge enkle sølv eller sort rammer til fotos. Gøre omdrejningspunktet for pladsen din elektronik, som en stor skærm TV eller stereoanlæg. Male tarme af elektronik i en vilde mønster for tilføjede personlighed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com