Funky soveværelse udsmykning ideer til en Teenager

October 18

Funky soveværelse udsmykning ideer til en Teenager

Som børn vokse til teenagere, kan deres sympatier og ændring af interesser og deres soveværelse indretning ikke længere afspejler deres personlighed. Når du vælger at begynde et soveværelse makeover projekt, er det bedst at rådføre sig med din teenager til at sikre, at han vil kunne lide det færdige projekt. Husk på at mange teenage-gearet dekorative elementer har lyse farver og dristige mønstre.

Tropisk oase

For de dyre-elskende, udforskning af natur teenager, overveje at oprette en tropisk tema værelse oasis, antyder kreative husførelse hjemmeside. Græs klud, rattan, læder, jern og messing er ideelle finish for dette tema, så rummet ser ud som om det hører hjemme på en tropisk ø, gamle verden. Bland den gamle verden elegance med caribisk charme ved at male væggene en lys, pastel farver som dem der findes på mange tropiske hjem udendørsbrug. Farver herunder himmel blå, vil lys pink, orange og lime grøn tilføje en funky flair til rummet. Udfør udseende med velplacerede animal print accenter som en gepard sengetæppe eller tiger-stribet puder.

Fred, kærlighed og søvn

Tage en cue fra genopblussen i popularitet af retro print, symboler og musik oprindeligt populære i og. Kunstneriske fornemmelser hjemmeside antyder, at bringe den retro tema til Live Brug farver inspireret af disse tider. Nogle anbefalede farver omfatter blå-sølv, pink, lilla og dybblå. Vælg rigere, levende nuancer for en drengs værelse at rummet komme på tværs som for feminint. Tilføje en groovy applikere-lignende fred tegn, en samling af 60 ' erne optage albumomslag eller en indrammet plakat af en 'er ikonet til væggene. Hold møbler lyse og lette ved at male det hvidt. Brug tie-farvet sengetøj parret med en fuzzy, shag tæppe. Udfør udseende med overdimensionerede pyntepuder i fløjl.

Hot-Rod Studio

For de kreative, bil-elskende teenage dreng, overveje at oprette et værelse inspireret af finish og farver populære i hot-rod racing. Vælg primære farver sammen med et stænk af sort og hvid som rummets farve ganen. Male væggene en afslappende nuance af blå, og bruge lyse rød og gul som markeringsfarver i sengetøj, pyntepuder og tilbehør. Omfatte et stort skrivebord med reoler og opbevaring plads, som vil give din teenager et område til at lave lektier og arbejde med kreative projekter. Afslutte pyntepuder med hvid læder rør, og vælg børstet nikkel hardware til møbler. Komplet look med et kunstværk på den væg ved hjælp af gear, hjulkapsler og bil emblemer indsamlet fra en junk værftet, antyder HGTV hjemmesiden.

Sass sofistikeret

Nogle gange, kan det være svært at finde balancen mellem barn og voksen design, når dekorere en teenagers personlige rum. HGTV foreslår, at gifte sig to med en voksen design accent med et strejf af sass. Male væggene en lys, sofistikeret farve og dekorere med en polka-dot applikere. Kombinere dette element af sjov måde med sofistikeret indretning. Omfatte ren og skær stof, krystallysekrone, mørke træmøbler og metallic accenter. Vælg frodige stoffer som fløjl, satin og silke slutte indretningen. Denne kombination af lune og raffinement vil tillade en teenager til at vokse gennem gymnasiet og ind college i rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com