Funky Teen soveværelse maleri idéer

December 20

Funky Teen soveværelse maleri idéer

En teenager soveværelse er et sted, en teenager kan kalde sin egen. Udsmykning denne plads vil bidrage til at gøre det føles mere personlig. Hvis du er træt af de konventionelle udsmykning stilarter, kan du på udkig efter noget lidt mere usædvanligt. Paint er en enkel og billig måde at helt omdefinere en plads til at matche din smag. I stedet for bare plukke én farve til alle fire vægge, tænke uden for disse begrænsninger for nogle funkier teknikker, der vil gøre dit værelse skiller sig ud fra resten.

Faux tapet

Tapet bruges til at tilføje stor indvirkning, men det er dyrt og svært at fjerne. I stedet overveje at bruge paint til at oprette en funky faux tapet virkning i soveværelset. En all-over print, bruge stencils til at oprette dit design. Fra bølgede linjer til en chevron mønster med kontrasterende farver eller endda polka prikker, kan maleri med stencils tilføje instant karakter til soveværelse til en brøkdel af prisen for køb og installation af tapet.

Graffiti vægmaleri

Dristige farver og grafisk design af graffiti gør for en dynamisk tilstedeværelse i en teenager soveværelse. Teenagere kan bruge spray maling og håndlavede stencils for at skabe et levende design, der udtrykker hans interesse. Teenagere vil elske at invitere deres venner til at indgå i maleprocessen, at skabe deres egne designs. Før starten, fjerne møbler fra rummet og dække gulvbelægning med plastfolie. Åbne vinduer til ventilation.

Hobby temaer

Hvis teen har en særlig interesse, kan dette være grundlaget for rum-tema. For eksempel, hvis han elsker fodbold, kan du dekorere rummet for at afspejle dette ved at designe det til at ligne en fodboldbane. Dække gulvet i grønne tæpper, malet med mål linjer. Male væggene i favorit hold farver. Hvis han elsker at spille klaver, male hele rummet til at ligne klaver nøgler eller ark musik.

Den femte væg

Til en meget funky værelse maleri, glem ikke det femte væg: loftet. Spille Michelangelo og starte et vægmaleri på loftet. Male et vægmaleri af den dag eller nat himlen. En anden mulighed er at male et landskab. For eksempel male en scene i foråret i Japan. Dække loftet på dit værelse i cherry blossom træer. For en tredimensionel effekt, folde origami fugle og suspendere dem fra loftet for at gøre det synes som om scenen er kommet til livet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com