Fyr hylde stilarter

April 28

Pine er en meget almindelig træ, der bruges til at gøre mange møbler. Pine er en billig træ og pletter godt. Det er nemt at arbejde med, og mange Træsektoren foretrækker det på grund af disse egenskaber. Ulempen at pine er at det er blødt og vil nick nemt hvis noget tabes på overfladen. Pine kan enten være malet eller bejdset. Den farvede version tillader kornet af træ til at vise. Det er et personligt valg om at male eller pletter.

Hængende hylder

Denne stil af hylde er som regel små og er designet til at holde relativt små eller lette emner. Mens hængende hylder kan være malet eller bejdset, vil ved hjælp af pletten give hylden en mere rustikke, land føler. Disse hylder er ophængt på væggen ved at køre bøjler i væggen studs. De kommer i et par forskellige designs. Enkelt hylder er beregnet til at holde et par emner på en planke. Flere hylder er små sager, der er designet til at holde et par rækker af punkter. Corner hylder passer ind i hjørnerne af værelser og er designet til at vise et eller to elementer.

Stående hylder

Pine stående hylder er åbne hylder som reoler. Selv om udtrykket boghylde er meget generisk, disse kan også holde tingeltangel, awards, bøger eller genstande af særlig interesse. De har normalt to til fem hylder og størrelse kan variere meget. Dette er sandsynligvis den mest almindelige form for fyr hylde set i hjemmet. Disse er hylder normalt farves men kan males hvis det passer bedre indretning af rummet.

Lukkede hylder

Disse hylder er enten hang eller på gulvet. Den mest almindelige lukket i hylden er den lille Kosteskab. Disse pine kabinetter er ophængt i garager eller andre nytte formål værelser og kan rumme småting til rum. De kan have glidende eller hængslede døre. Formålet med disse hylder er at gemme elementer ovenfor utilgængeligt for små hænder. Der er også en bekvemmelighed faktor. Disse pine hylder vil tage meget lille værelse og kan faktisk blive sat ind i væggen. Hvis du indstiller dem ind i en mur, behøver du kun at bejdse eller male de udsatte områder.

Klædeskab

Klædeskab er den ultimative forlængelse af praktiske brug og skønhed. Disse opgave-specifikke, lukket dør pine hylder muligvis også flytte hylder til at ændre højden mellem hylderne. Disse er meget handy og kan gemme store emner. Dette er også et fælles stykke af møbler til fjernsyn. Dørene kan åbnes og derefter være hængslede til at glide tilbage i kabinet til at skjule elementerne, når du ikke ønsker at få dem vist. Pine klædeskabe ser godt plettet og kan anvendes i soveværelser eller undersøgelser, der har en tidlig amerikansk eller land motiv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com