Fyr kontrol insekticid for Bark biller

January 24

Fyr kontrol insekticid for Bark biller

En enlig bark Bille kan flyve over en mile på jagt efter et egnet fyrretræ. Det egnede træ er ofte i dit hjem landskab, især hvis fyr er stresset. Insekticider hjælpe med at stoppe både mountain pine biller (Dendroctonus ponderosae) og det sydlige pine biller (D. frontalis), men kun hvis anvendes korrekt.

Pesticider

Spray barken af din pines i forsommeren med insekticider indeholdende carbaryl, permethrin eller bifenthrin. Disse insekticider forebygge nye infestationer og holder normalt et år. Lindan eller chlorpyrifos også beskytte din pines, selv om de ikke vare så længe, typisk omkring 4 til 6 måneder.

Timing

Når barken beetle er under din pine bark, er overflade insekticider ubrugelige. Larverne kan opstå så tidligt som i juni, men fleste af voksne bark biller dukke op i sensommeren, fra juli til August. Kontakte USA Forest Service regionale gren oplysninger for dit område--voksen bark biller er bare 1/8-inch lang og let at overse-- og behandle dine træer før biller flyve.

Advarsler

Styre uden om enhver landscaper, der ønsker at tilføre dine træer med et insekticid. Ifølge Montana State University udvidelse er denne kur værre end sygdommen. Ikke blot træ forsøg på at stoppe den udenlandske insekticid med sap, men behandling ville kræve hundredvis af skadelige injektionssteder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com