Gær fremskynde kompost bunker?

September 28

Gær fremskynde kompost bunker?

Gartnere værdi kompost så meget, at mange af dem kalder det sorte guld. Kompost er næringsrige lerede organisk materiale fyldt med gavnlige mikrober. Brug kompost i jorden kan bidrage til at øge den ernæringsmæssige indhold, beluftning, dræning og fugt retentiveness. Kompost starter som en bunke af økologiske varer, såsom køkken scraps og døde blade. Disse varer nedbrydes med tiden bliver kompost. En kompost activator som gær kan fremskynde processen.

Hot kompost vs. kolde kompost

Kompost er fyldt med bittesmå mikrober, der nedbrydes organisk materiale. Jo hurtigere disse bittesmå mikrober arbejde, jo hurtigere kompost nedbrydes. Der er to middel til kompostering organisk materiale: langsom som er koldt kompost, og hurtig som er hot kompost. Hot kompostering kan tage så lidt som seks uger til at fuldføre, mens kolde kompostering kan tage så lang tid som to år. Kolde kompostering er den letteste metode. Du smider organisk materiale i en bunke og overlade det til at rådne. Hot kompost tager mere aktiv forvaltning.

Mikrober

For at nedbryde en hot kompostbunke hurtigt, ønsker en gartner mikrober i kompost bunken til at være meget aktiv. Aktive mikrober arbejde for at nedbryde kompost med en højere sats end inaktive mikrober. Nogle af de måder, hvorpå gartnere gøre dette omfatter sønderdeling op kompost give mikrober flere overflader til at arbejde på samt kombinere nitrogen-fyldt og kulstof fyldt kompost elementer og omrøring komposten hver par dage.

Gær

Gær er en type af svampe. I kompost hjælpe svampe findes i gær, nedbryde de hårdeste snavs. Ved hjælp af gær i kompost kan bakterier i kompost til fortsætte nedbrydning når cellulose i det organiske materiale er opbrugt. Dette accelererer kompost proces.

Advarsel

I en kompostbunke er det muligt for organismer at være alt for aktiv. Jo mere aktiv organismerne er, jo varmere de gøre en bunke af kompost. Når midten af en kompostbunke klatrer over 160 grader Fahrenheit, begynder organismerne at dø. For at forhindre dette, skal du ikke tilføje gær eller røre en kompostbunke, når temperaturerne nærmer 160 grader Fahrenheit. I stedet vente på kompost afkøles før omrøring eller tilføje gær til kompost.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com