Gæst soveværelse idéer

July 5

Dit hjem vil virke mere indbydende til venner og familie, hvis du har et værelse, der er altid klar til at sætte deres fødder og slappe af. Et par ekstra hånd kan hjælpe din elskede dem føle, at de er virkelig at komme væk fra det hele. Du nødt bare til at gøre dit værelse kombinerer en hotellets bekvemmeligheder og jeres gæstfrihed.

Holde det neutrale

For at sikre gæsterne slappe af til fulde, overveje at dekorere din gæst soveværelse i en neutral farvepalet. Bruge gråtoner eller taupes som en farve base og farver som rød, blå eller dyb lilla kun som accenter. Hvis dit værelse fordobler som en hobby værelse, forsøge at holde hobby rod og tilstedeværelse til et minimum, eller fjerne noget af det før dine gæster ankommer. Med beroligende farver og en rod-fri plads, dine gæster vil ikke føle sig som om de har indtastet en slags pink mareridt eller baseball-tema fyre paradis. At være ubestemmelig i din udsmykning valg vil hjælpe dit værelse skiller sig ud som et behageligt sted at bo.

Grundlæggende

Ikke du hader det, når du rejser og du indser at du har glemt en barbermaskine eller finde ud af, at du skulle have bragt din egen håndklæde? Anser dig selv en fem-stjernet hotel og holde alle disse ekstra forsyninger, der har brug for dine gæster. Tandbørster, deodorant og barberskum bør være på din liste. En smuk kurv placeret på en kommode er en dejlig måde at præsentere dine gæster med en vifte af shampoo, sæbe og andre toiletartikler til at vælge fra, hvis de ikke har deres egne. For at flytte dig et par ekstra hak på vært resultattavlen, ikke være billigt. Købe produkter, der vil virkelig gøre din gæsterne føler sig særligt. Give dem din bedste håndklæder, og sørg for, at de ikke løber ud af dem.

Lille luksus

At være væk fra hjemmet kan undertiden være udmattende selv om du har en god tid. Dine gæster vil værdsætte det, hvis du gå den ekstra mil. Flot sengetøj, kabel og et velassorteret bibliotek vil holde dem lykkeligt besat i løbet af nedetid. Også, i en verden, hvor folk er vant til konstant at være forbundet, overveje at have en computer og internetforbindelse på værelset. De vil være i stand til at fortsætte med deres digitale liv og ikke behøver at bekymre sig, at de glip af noget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com