Gall mider og Huckleberry træer

August 11

En gall er den almindelige betegnelse for et område med hævet plantevæv på et træ eller en anden type af anlægget. Gallerne er produceret når insekter lægger æg under plantevæv og ægget udvikler mens stadig inde i plantevæv. Insekter, der gengiver ved hjælp af denne metode er kendt som "gall-producerende insekter." En sådan insekt er gall mide, en hyppig skadedyr af træer som huckleberry og mange andre. Heldigvis kan du administrere en gall mide angreb ved hjælp af en veltilrettelagt Kontrolprogram.

Gall mider

Der er mange arter af mider, der betragtes som skadedyr af træer. Gall mider er så navngivet på grund af deres tendens til at producere små galls, der undertiden ligner en heks kost. Arter af gall mide pågældende kan klynger af de karakteristiske mider vises på øverst eller på undersiden af bladene eller på andre dele af træets løv.

Skader

Gallerne, selv er helt sikkert de mest iøjnefaldende symptomer på en galdeblære mide angreb. Ser fedtet, tyk honningdug på huckleberry blade. Mider udskiller denne honningdug, som de rejser på tværs af dele af træet. Hvis honningdug forbliver på træet for længe nok, det vil vokse sort, snavsede mug og ofte tiltrækker myrer så godt.

Tolerance

Gall mide skade er en skamplet for byen, men meget sjældent vil true træet. Medmindre dit træ er allerede i en faldende sundhedstilstand, bør det vokser gall mide skader, så kontrolmetoder normalt indebære forlader mide angreb alene. I meget sjældne tilfælde, dog, sort, sodede mold kan vokse over så meget af bladets overflade at bladet er i stand til at indsamle nok sollys for at fuldføre processen med fotosyntese. Denne mangel på sollys kan resultere i formindsket ny vækst og i meget sjældne tilfælde, træ død.

Kemiske indstillinger

Du kan styre en gall mide angreb ved hjælp af kemiske behandlinger, er pesticider, der indeholder oxythoquinox eller carbaryl normalt anbefales. Tid sprays at forekomme i foråret lige efter nye bladknopper vises. Hvilende gartneri olie kan også sprøjtes før bud pause til at reducere mide populationer. Nogle miticides (pesticider designet specielt til mider) og pesticider er dog ikke sikkert at bruge på visse arter af træ; test den kemiske behandling på en lille, uanselige del af træet for at se, hvis træet reagerer negativt på behandlingen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com