Game Room designideer

November 12

En spillehal er ideelle for familie og venner til at indsamle. Nyd en storskærm tv til spil dag og lad børnene har deres særlige hjørne. En spillehal skal være et sted at slappe af og have det sjovt, nyder pladsen og de forskellige gadgets og legetøj, der udfylder den.

Børn

Opret en ideel plads til et barn med masser af hylder og kroge. Plast kuber gøre fremragende storage for et lille barn, og der er ingen skarpe kanter at slås med. Kuber kan stables og bruges til bøger og papirer. Små plast spande er perfekt til opbevaring af markører og farveblyanter. Klar plast gør det nemt for et barn at finde den korrekte placering. Køb et stort område tæppe for at definere en plads og konfigurere en tabel og stol designet til et barn. Er færdig med væggene med plakater af deres foretrukne dyr eller tegneserie karakter. Gamle spil bestyrelser, der er monteret i rammer kan tilføje nogle farve og sjovt at vægge. Eller blot tillægger bagsiden en streng og hænge fra væggen. Genbrugsbutikker har billig brugt spil, så der er ingen grund til at købe noget nyt. Hænge billeder bare lidt over dit barns øjenhøjde.

Sport

For sports-centreret familien, bør der altid være masser af komfortable siddepladser. Tilbagelænet stolene er komfortable, men ikke altid i budgettet. Shop for tilbud fra din lokale rubrikannoncer og stoppe på garage salg for nogle fantastiske tilbud. Brug kaster af dit favorit hold til at dække op stof, som passer med din indretning. Dekorere væggene med plakater og montere en kridt bord eller hvidt bord til at holde styr på tv-gange og ratings på dit hold. Glem ikke puder med team farver og dekorative servering skåle.

Spil

Holde et bord sat op til spillekort eller andre brætspil. Du skal overveje god belysning, hvis spillekort eller spil er hvad der interesserer din familie. Hvis overhead belysning ikke er tilstrækkelig, er der gulv lampe design med gås hals til at forbedre belysningen. Køb en billig billedramme og arrangere de bedste kortshænder inde. En royal flush eller fuldt hus vil se meget nice inde i røde eller sorte måtter.

Windows

Bruge en båd pagaj eller sne ski i stedet for et gardinstang til at hænge gardiner. Montere en traditionel gardinstang og klip team hatte at kroge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com