Gamle engelsk rhus

June 4

Gamle engelsk rhus

Gammel engelsk udsmykning idéer omfatter en vifte af teknikker og tricks til at efterligne udseendet af engelske landhuse. En af disse ideer kan koste dig mere end $11,5 mio til autentisk reproducere, som det var prisen i 2010 for en af de embellishing elementer. En anden udsmykning idé blev oprettet gennem kongelige indflydelse. En tredje prydet en hall, som nu er kendt som en af Englands mest hjemsøgte pubber.

Malede og forskønnet tapet

Håndmalet kinesisk tapet, produceret i 1600-tallet, ifølge indretningsarkitekt Jane Gordon Clark, var populær i engelske landhuse. De malede tapet af kinesiske tegning værelse af templet bycentrum huset, i Leeds, er også dekoreret med billeder af fugle skåret ud af John James Audubons bog "Birds of America," en publikation nu millioner af dollars værd. For at få en lignende udseende, først vælge og hænge en orientalsk udseende tapet. Male lignende detaljer over dele af design. Køb en moderne kopi af bogens Audubon, skåret ud billeder af fugle og holde dem på papiret.

Dekorative gips lofter

Englands første eksempler på gips dekoration var af italiensk håndværkere i 1500-tallet, arbejder for Henry VII, ifølge historikeren Molly Harrison. I gang blev kunstfærdigt udsmykkede gips lofter populære. For at opnå et lignende udseende, kan du bruge fint støbt, fibrøst gips dekorationer i stedet for at blande, anvende og forme gips direkte. Tilgængelige former omfatter buer, keruber, dråber, enrichments, blomster, avner, plaques, roser, swags og urner. Midten stykker omfatter flere stilarter såsom Adam, georgiske og victorianske.

Eg paneler

Massiv egetræ paneler har været brugt i engelske landhuse i omkring 800 år. Ét hus kendt for sine fine præ-klassiske eg paneler var Carbrook Hall, Attercliffe, nu en pub, eller offentligt hus, ry for at være hjemsøgt. Forholdsvis hurtig til at oprejst, egetræ paneler kan skjule et væld af grimme detaljer som groft savet tømmer og ufærdige gips. For at få en lignende udseende, kan du købe georgiske, Regency, Stuart, Tudor og Jacobean stil paneler i pre færdige let-håndtag, bedømmelseskomite moduler, der er ligetil at passe.

Gobelinerne

Gobeliner, som er tunge, vævede tekstiler med billedlige designs, blev ofte brugt som vægtæpper i gamle engelsk huse. Ja, alle store hus i slutningen af 1500-tallet ville have haft dem. En 78-tommer af 63-tommer gobelin af triumf Flora koster omkring $940, men for at opnå et lignende udseende, kan du hænge figurative tæpper. Fix Selvklæbende Velcro på bagsiden af tæppet på toppen og Hæft et tilsvarende stykke på en træ baseboard. Skrue på væggen, derefter Velcro tæppe til det.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com