Gamle Hollywood sort & hvidt soveværelse udsmykning idéer

May 16

Gamle Hollywood sort & hvidt soveværelse udsmykning idéer

Oprette en gamle Hollywood soveværelse, i klassisk sort og hvid, gennem de rigtige valg af tekstiler, maling og papir, tilbehør, kunst arbejde og selvfølgelig møbler. Sort og hvid fotografering af Hollywood legender, institutioner og natur samt masser af elegante tekstiler skaber gamle verden charme og stil. Gamle Hollywood var elegant og dapper; Tænk på disse ord, når du foretager din udsmykning valg.

Illustrationer

Replikerende gamle Hollywood sort-hvide illustrationer er en omkostningseffektiv DIY projekt. Hovedet til dit lokale bibliotek og ramme avis billeder fra tidlig Hollywood glamour-redet dage. Find tidsskrifter fra denne periode ved at søge gennem værftet, ejendom og andre salg. Sort og hvid billeder, samt et par blank rød lakeret rammer alle arbejder med din gamle Hollywood-tema.

Tekstiler

Fløjl, satin, silke og læder oprette din gamle Hollywood sort og hvidt soveværelse. Investere i et overdådigt fløjl sofa samt læder klub stole, som er minder om Humprhey Bogart og Lauren Bacall nipper drinks på sådanne Hollywood institutioner som Beverly Hills Hotel. Tilføje en pop af farve med pink eller røde silke og blonder puder.

Maling og papir

Anvende en tekstureret tapet til en eller to vægge som en accent--sølv eller guld tapet med en præget overtone er ideel. At skabe en følelse af glitz i rummet er nøglen til at replikere gamle Hollywood glamour. Stencilen vægge i en stilfuld polka dot udskrive som en enkel hvid prik mønster lagt på sort maling. Polka dot er smarte og fuldstændig Hollywood classic.

Tilbehør

En antik sølv telefon, som figurerede i filmplakater til klassiske, "Breakfast at Tiffany's," er en perfekt tilbehør til dit gamle Hollywood stil space. Masser af juvel-skorpede spejle, sammen med art deco jewel kasser, give skinnende polsk og glans. Tilføje vintage parfumeflasker og en mobil bar, lavet af mørkt træ og toppet med art deco-mosaik glas, færdiggøre den gamle verden Hollywood look.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com