Gamle koner Tales: Insektbekæmpende

October 31

Forankret i mundtlig historiefortælling traditioner, giver gamle koner tales en enestående tage på retsmidler for mange sygdomme samt forebyggende foranstaltninger. Selv om disse skrøner har typisk lille grundlag i ægte videnskabelig forskning eller fakta, opsøge mange troende disse folkemusik kur som et alternativ til moderne medicin. Der er mange forskellige historier om at bruge husstand og/eller naturlige elementer som insektbekæmpende, lige fra fødevarer og drikkevarer til rengøringsmidler.

Sandhed eller fiktion

Der er lidt medicinsk eller videnskabelig grund til at tro på gyldigheden af gamle koner tales. Selv om nogle af disse historier og retsmidler kan have blevet omhyggeligt overleveret fra generation til generation, har kun få vist sig for at være effektiv i laboratoriemiljø. Dette er især tilfældet for insekt afvisende. Gamle koner tales om insektmiddel kan dreje sig om alle naturlige eller kemikalie-fri alternativer. Forståeligt nok, disse metoder er fordelagtige, idet de give en ikke-giftig, jord-venlige valg. Desværre, de fleste af disse fortællinger er mere fiction end faktum. Ifølge den amerikanske myg Control Association (AMCA), omfatter de mest effektive afskrækningsmidler de kemiske DEET. Dette i direkte modstrid med gamle koner tales der tout fordele af fødevarer, planter og natur-baserede afskrækningsmidler.

Sikkerhed

Gamle koner tales er enkle historier består af personer, der normalt har ringe eller ingen videnskabelige eller medicinske uddannelse. Nogle forebyggende foranstaltninger, som ved hjælp af myggespray, opstod fra en trial and error proces med naturlige eller dagligdags husgeråd. Blot fordi en fortælling, at en frastødende er naturlige eller kemikalie-fri gør det ikke sikker eller effektiv. Mange naturlige elementer, som planter, vitaminer og olier, kan være farlige for mennesker og dyr, hvis ikke anvendes korrekt. Professionel klinikere og forskere typisk godkende ikke disse foranstaltninger som sikker til brug. Mange produkter og varer, der indgår i disse fortællinger bør enten ikke bruges eller bruges i mængden eller måde beskrevet. Mange historier, der rådgiver ved hjælp af tilsyneladende ikke-skadelige ingredienser kan faktisk være yderst farligt for dit helbred. Før forsøger en insektrepellent baseret på en gamle koner ' fortælling, spørge en læge eller anden ekspert.

Mad afskrækningsmidler

Fødevarer og krydderier er ofte centrale til gamle koner tales om insektbekæmpende. Eksempelvis er hvidløg en foretrukne stof. Fra muligvis sandt eventyr, såsom vedligeholdelse af sund blodtryk og kolesterol, er til den helt forkert myten om en myggebalsam, hvidløg siges at have mange forskellige anvendelser. Mens hvidløg kan smage godt og hjælpe til sæson maden, der er ingen videnskabelige beviser at spise det vil hjælpe frastøde insekter. En anden mad produkt frastødende i gamle koner tales er banan. Selv om det er sundt at spise, er der ingen bevis for, at denne frugt kan eller vil afvise enhver insekt.

Husholdningernes afskrækningsmidler

Nogle gamle koner tales nævne simpel husholdningsprodukter eller rengøringsmidler som effektiv insektbekæmpende. Disse typisk usande historier er på ingen måde funderet i egentlige videnskabelige forskning og kan være farlige for dit helbred. Elementer som tørretumbler ark, citron glæde opvaskesæbe og endda Listerine har alle været genstand for insektrepellent koner tales. Disse såkaldte repellanter er aldrig blevet bevist som en sikker eller effektiv måde at holde bugs i skak. Selv om de fleste gamle koner tales med disse varer kalde til udendørs brug, kan placere dem i nærheden af et insekt angreb eller direkte på insekter, utilsigtet indtagelse udgøre en alvorlig sundhedsrisiko. Rengøring og hygiejne produkter bør kun anvendes på den måde er angivet på emballagen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com