Gamle verden badeværelse udsmykning Tips

December 29

Gamle verden badeværelse udsmykning Tips

Til et badeværelse med en varm, afslappet og luftige fornemmelse, kan en Old World udsmykning ordning være passende. Dens brug af naturlige materialer, bløde farver, time-slidte tekstur og dramatiske udnyttelsen af rummet med vanity spejle og sconces gør det en elegant endnu indbydende valg til et sted med retreat og foryngelse.

Naturmaterialer

Fokusere på at bruge naturlige materialer i stedet for moderne syntetiske materialer. Gamle verden-tema badeværelser indeholder overflader og gulve lavet af sten, træ og glas. Keramiske fliser og tumlede marmor er fælles. Store bøtter og masser af åbne rum også definere denne stil, så hold overflade mønstre og designs temmelig subtil for at holde badeværelset fra ser mindre. For at fange den antikke kvaliteten af den gamle verden stil, vælge store klo-fod badekar og piedestal dræn.

Accenter

Hvis du vil medtage en Old World tema uden at remodel en badeværelse helt, fokusere på accenter som smedejern håndklæde holdere og træ, sten eller jern sconces. Disse giver varme, omgivende lys om natten, mens naturlige dagslys giver desuden en varm retreat. At gøre badeværelset ser mere rummelig, bruge neutral-farvet romerske nuancer. Smedejern eller store træ-indrammede forfængelighed spejle også tilføje lidt luksus og overflod, og er særligt effektive i områder med højt til loftet eller masser af vægplads.

Tekstur

Gamle verden stil bruger masser af tekstur. Overvej at bruge latticework og andre trykte tapet, selvom du skal huske at vælge neutrale farver til at skabe illusionen af grand, at pålægge plads. Du kan også bruge accenter med nødstedte eller rustik finish, fajance og møbler, faux-finish. Du kan integrere tekstur i din bruser design samt, bruger rammeløse, ætset glas.

Farvepaletten

Mens den gamle verden visuelle stil omfatter overvejende blødt, neutrale farver, er der plads til at bringe i nogle variation. Mahogni accenter, mørkeblå gulve og små Bourgogne accent vægge kan bringe i farve uden at være alt for lyse eller fed. I tvivlstilfælde, styre mod jordovn og neutrale toner, som bidrager til at skabe den tidløse, naturlige miljø, du stræber efter.

Arkitektoniske elementer

Meget af denne stil dramatisk effekt kommer fra gamle verden stil arkitektur. Hvis din udsmykning planer omfatte redesigne og remodellering badeværelset, overveje elementer såsom buede vinduer og lofter, kolonner, buede døre og loftsbjælker. Hvis du ikke er remodeling, prøv at finde disse elementer i kabinet, accenter og møbler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com