Gamle vindue rude dekoration idéer

January 21

Bjærget windows har typisk brudt ruder af glas, gør windows ubrugelig som en arkitektonisk element. Med lidt hårdt arbejde gennem de gamle vinduer Bliv et nyt tilbehør til dit hjem. Gamle vindue rude dekoration idéer tilbyde måder at gøre de knuste ruder til noget attraktivt. Besøg enhver bjærget varer butikken og du kan finde forskellige stilarter og typer af windows.

Tøj Rack

Gamle vinduer bliver en rack for tøj og det er ligegyldigt, hvad ruderne ud. Gøre projektet med et vindue, der har bare et par skarpe kanter eller en, der mangler alle sine ruder. Male vindue med en frisk lag af hvide eller brogede maling eller forlade som-er, hvis du foretrækker den naturligt nødlidende træ på vinduet. Køb tøj kroge fra dit hjem forbedring butik. Krogene har to buede sider, som holder tøj og to huller for skrue på plads. Vedhæfte kroge til bunden af vinduet og vedhæfte en kæde på bagsiden til at hænge på væggen.

Nødlidende tabel

Forvandle et større vindue til en funky sofabord eller køkkenbord til dit hjem. Mindre vinduer er mere hensigtsmæssigt end tabeller. Brug vintage bordben fra en gammel ridset eller itu tabel. Eller købe nye bordben fra en hardware eller møbler butik. Erstatte enhver knuste ruder i vinduet med nye ruder af glas eller små stykker af træ limet på plads. Brug træ lim eller skruer til at fastgøre de fire bordben i hvert hjørne af vinduet.

Soveværelse hovedgærde

Fjern eventuelle eksisterende ruder fra vinduet, især enhver knuste ruder eller dem med skarpe kanter. Drapere et stykke stof over bagsiden af vinduet, du bruger thumbtacks til at sikre stof til bagsiden af vinduet. Bruge flere thumbtacks i bunden af vinduet, trække stof stramt for at holde det fra bunching eller sagging. Trim off overskydende stof og vend vinduet. Hænge vindue over sengen som en ny hovedgærde. Afhængigt af vinduets størrelse og størrelsen af sengen, skal du muligvis to vinduer.

Nye tavle

Fjerne glas ruder fra vinduet og erstatte med små stykker af træ, skåret til samme størrelse som Ruderne. Male de træstykker med blackboard eller tavle maling. For en funky tage på tavle idé, male et stort stykke af træ og tillægger bagsiden af vinduet med trælim. Fjern flere vinduesruder og tegne et design eller skrive på tavlen. Anbring vinduesruder tilbage i vinduet. Glasset bevarer dit arbejde, mens de andre steder er åbne for tegning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com