Gammeldags murværk værktøjer

May 11

Gammeldags murværk værktøjer

Kunst af murværk har eksisteret i mange århundreder. Som tiden er gået, teknologi har ændret de værktøjer, som murere brug i deres håndværk. Mange værktøjer opererer ud af elektricitet eller pneumatisk kraft, gør sten udskæring lettere. Der er stadig masons, der bruger gamle gammeldags værktøjer dog, og disse værktøjer er lige så effektive i dag som de var i århundreder tidligere.

Stemmejern

Måske den mest grundlæggende gennemføre i en mason's værktøjskasse er en mejsel. Disse redskaber er lidt mere end metal stænger med flad, skærpet hoveder. Mejsler er en meget gammel værktøj, før menneskets brug af metal. Mejsler laves i forskellige størrelser og til forskellige formål. Større mejsler er beregnet til grundlæggende ru nedskæringer, mens mindre mejsler er beregnet til detaljerede skæring. Mejsler kan laves som generelle formål værktøj, eller de kan være specielt lavet til visse typer af materialer som granit, beton eller sandsten.

Wire

En anden gammel gammeldags murværk værktøj er en simpel metaltråd. Denne ledning virker meget som en sav gør med en træ logge. Wiren er trukket frem og tilbage på tværs af stenen og som wiren gnider på tværs af stenen det graver at skabe en rille. Denne groove bliver dybere og dybere, i sidste ende kommer dybt nok til at skære igennem stenen. Da wiren har tilføjet ingen tænder sand til overfladen af stenen til at fungere som grus. Sandet derefter fungerer som 'tænder' af en sav, og ledning giver den retningsbestemte vejledning for tænder til at skære.

Kiler

En kile er en simpel trekant af metal, der bruges til at opdele sten langs naturligt forekommende brudlinjer. Den smalle ende af kile placeres i fraktur eller knæk i stenen, indtil det ikke kan gå videre. Derefter er Kilen ramt med en hammer til at køre det dybere opdele stenen fra hinanden. Magtanvendelse på kile ofte påvirker, hvor stenen split. Hårdere kraft fører til en mere umiddelbar split, men blidere kraft kan være nødvendigt at guide kile langs en bestemt knæk. En kile virker kun for at udvide og forbedre naturligt forekommende revner; Det er ikke brugt som en økse til at hugge igennem glatte sten.

Hammer

Sidst, og muligvis den mest berømte murværk værktøj er jo hammer. Lavet af en rektangulær terning af metal placeret på et træskaft, en hammer er normalt bruges til at overføre kraft fra mason's swing til en mejsel eller kile. Hamre kan også laves således at de har en side, der fungerer som en mejsel ved sig selv, skære ud midt mand for at bruge en separat mejsel til at skære sten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com