Garage belysning krav

November 11

Garage belysning krav

Garage belysning krav aktiveringscentre nødvendigvis kompetence, men de krav lagt frem i den internationale kode for beboelse er repræsentative. Disse krav er beregnet til at blive minimumindstillinger for sikker bolig strukturer. De fleste boliger overstiger de minimumsbeløb angivet i koden.

Kvalificerende strukturer

Der er ingen belysning krav for fritliggende garager uden el. Hvis en bygherre eller en boligejer vælger ikke at give et parcelhus garage med el, er der ingen belysning krav. Alle vedlagte garager er dog forpligtet til at opfylde belysning krav fastsat i BauGB.

Indvendig belysning

Alle garager er knyttet til en bolig, og de fritliggende garager med elektriske hovedenergikilde skal have mindst én indvendige lys styres af en vægkontakt. En tændte garageportåbneren kan ikke tæller med i dette krav, som garage døråbnere ikke anses for at være skønånder.

Udvendig belysning

Til vedlagte garager, og fritliggende garager leveres med elektricitet, skal der være en lys uden for hver klasse niveau egress dør, styres af en vægkontakt. I forbindelse med dette krav, er køretøjets døre ikke anses for at være en udgang dør.

Skifte krav

En bevægelsesføler er tilladt i stedet for en vægkontakt for lamper uden for en egress dør.

Stikkontakter

Vedlagte garager og de fritliggende garager forsynet med elektriske hovedenergikilde skal have mindst en stikkontakt ud over kravene til belysning, og dette outlet skal være forsynet med ground fejl circuit interrupter beskyttelse.

Minimumsbeløb

Disse krav er minimumsbeløb. I praksis overstiger de fleste garager disse minimumkrav. For eksempel, har mest multi bil garager en lys over hver stall, selvom BauGB kun kræver én lys for hele garagen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com