Garage Deck & Loft ideer

August 23

Garage Deck & Loft ideer

Garage dæk og lofts tilbyde to måder at få mere brug ud af din garage. Et dæk, der strækker sig fra ryg eller side af garagen kan være et sted for friluftsliv, mens anden historie garage lofts kan tjene som levende rum eller lagerområder, tilføjer værdi til hjemmet og frigøre plads inde for andre anvendelser.

Udendørs madlavning

En garage dæk kan blive et sted for udendørs madlavning med tilsætning af en brand pit eller grill grill. Sten og brick havegrill er holdbare og kræver ikke indendørs opbevaring. En brand pit, der kan fordoble som et sted at samle på køligere aftener, tillader dig at lave mad over åben ild enhver tid af året. Dæk kan også omfatter opholds eller indbygget lagerplads for grill tilbehør. Overhold altid lokale brand koder før du installerer en ild eller grill pit på din garage dæk.

Friluftsliv

En garage dæk kan også tjene som en udendørs fritidscenter. Tilføje et spabad for at forvandle din dæk til en baggård destination. Plantageejere, buske og privatliv skærme kan blive dækket til et afsondret tilflugtssted, selv hvis din baghave pladsen er begrænset. Bruge havemøbler og en markise til at forvandle garage dæk til en udendørs spisestue.

Lejligheder

Garage lofts kan tjene som lejligheder for beboere eller leje lejere. Mens det kan være dyrt at outfit garage hems med en fuld beboelsesrum, vil herunder elektriske og VVS-installationer, ekstra indtægter fra udlejning og merværdi til dit hjem gør det umagen værd på lang sigt. Garage loftslejligheder er også nyttige for teenagere eller ældre børn, der ønsker privatliv.

Legerum

Forvandle en garage hems til et legerum til børn og deres legetøj indeholdt og reducere støj for andre beboere i hjemmet. En garage loft legerum kan omfatte tæpper eller sammenfiltret blød gulvbelægning, indbygget opbevaring til legetøj og andre varer og ovenlys til naturlig belysning.

Opbevaring

Tilføjer et loftsrum til en eksisterende garage er en forholdsvis enkel måde at tilføje en stor mængde let tilgængelige lagerplads. Garage lofts kan være plads til at holde sæsonvarer, der ikke er i brug som wel som kasser, møbler og apparater, der ikke er plads i huset. I forhold til omkostningerne ved langsigtede oplagring facilitet huslejer, er en garage loft en økonomisk måde at lagre ejendele uden at bruge op værdifuld gulvplads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com