Garage døren rådgivning

February 15

Det plejede at være, at garage døre var lavet af træ eller let metal, og du købte uanset hvilken en du havde råd til. Ikke så nogen mere; moderne garage døre er lavet af flere materialer, og hver har sin berettigelse i vejen for holdbarhed, sikkerhed og vedligeholdelse.

Vælge dit materiale

Vælg et materiale baseret på din prioriterede områder. Stål er stærkest, og mange stål modeller kommer bakkes med skumisolering (dette er især nyttigt, hvis du har en opvarmet garage.) Stål døre med en bagt-on primer og en top coat polyester vil stå op bedste elementer. Garantier starter som regel på omkring 10 år.

Plast døre er en forholdsvis ny opfindelse, og meget gerne plast hegn, de er at bevise populære fordi de er let, stærk og ikke rådne eller korroderer.

Mange husejere stadig foretrækker udseendet af træ døre, selv om de kræver hyppige maleri og er modtagelige for rådne. Garantier på trædøre er langt kortere.

Ser

Vælg din dør design og farve. Din garageport er en stor del af dit hjems bremse appel, så vælge noget, der supplerer og fremhæver dit hjem design og farvesammensætning. Farver er generelt begrænset til hvid, beige og brun, men brugerdefinerede virksomheder vil gøre en garageport i næsten enhver farve du ønsker---til en pris, selvfølgelig. Du kan også male eller pletten døren selv.

Som for design, væk er diamant-mønster dage i 1970 ' erne. Moderne boligejere vælger for mere tidløs ser---transport-stil døre med vinduer og træ X'er, eller simpel tic-tac-toe-board design, f.eks.

Sikkerhed

Sørg for at døren er sikker. Garage døre kan være farlige, uanset om de er automatiseret eller ej. For boligejere, der har børn eller har børn omkring hus ofte, "This Old House" anbefaler Wayne-Dalton's WayneGard, en funktion, der skubber fingre ud af revner som døren lukker. Døren skal også overholde føderale sikkerhedsbestemmelser indført i 1993. Disse omfatter automatisk reverse, hvor døren går tilbage op hvis det rører noget under lukning, samt en elektronisk øje system, der fortæller døren for at gå tilbage hvis noget krydser dens stråle, mens døren lukkes.

Komponenter

Kontroller, at den hardware, du vælger, fra track-system til kilderne, er kompatibel med din dør. Hvis din dør er tunge eller bred, skal du vælge en torsion-fjedersystem, som fordeler vægten af døren mere jævnt.

Installation

De fleste boligejere foretrækker ikke at installere deres egen garage døre og i stedet overlade arbejdet til en professionel. Profferne vil har arbejdet gjort i et par timer og tage den gamle dør med dem. Gør det selv-installation vil spare dig penge, men det kræver mindst to personer og er ikke en opgave for nybegyndere.

Vedligeholdelse

Vaske døren ofte; Dette vil beskytte mod ætsende stoffer finde deres vej ind i sprækkerne. Også, bruge olie, og fedt ikke, for at smøre springs---fedt tiltrækker snavs. Også, smøre radius segmenter, delene hvor garage døren kurver. Gøre dette to gange om året.

Pris

Køb en dør og har det installeret kan koste så lidt som et par hundrede dollars eller så meget som et par tusinde---det hele afhænger af de materialer, du bruger, hvor du bor (Boston, for eksempel, har en høj leveomkostninger og installere en garageport der kan koste $700 til $3.000) og som installerer døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com