Garage døren vinduet typografier

June 23

Garage døren vinduet typografier

At sætte et vindue i din garageport kan gøre meget for dit hus. Det kan lade lys ind i din garage og på samme tid, tilføje nogle stil og individualitet til dit hjems look. Det kan også øge værdien af dit hjem selv, mens det gør din bolig mere udprægede. Vælg den rigtige stil af vindue for din garageport, da der er et bredt udvalg på markedet.

Sunset Windows

Sunset windows er en stil af vindue, der er fælles på garageporte. En solnedgang vindue ligner flere cirkeludsnit glas placeret på vinkler, så det danner en halvcirkel over den øverste del af din garageport. Glasset er skåret, afrundet og adskilt gør det ser minder om solen synker bag horisonten. Disse vinduer er installeret i din garageport som to separate paneler, der hver udgør halvdelen af solnedgangen.

Colonial Windows

Colonial windows er simpelt, ligetil vinduer, der er funktionelle og næsten maleriske i deres design. Når du tænker på windows i et hus tegnet af et barn (firkant med to barer i form af et kors gør fire firkantede ruder af glas), hvad du tænker på er en kolonial vindue. Disse windows tilføjer et strejf af historisk enkelhed til en garage, og du kan installere dem i toere eller treere, så du har en linje af dem på tværs af forsiden af din garageport.

Katedralen Windows

En af de mere elegant og let genkendelige vinduet typografier, som du kan sætte i din garageport er typografien katedral. Disse Vinduer ligne omridset af en katedral, med flere square, jorden lag opbygger en kuppel øverst. Disse stil af windows kommer i hvad der kaldes katedral kort, som er et lille panel, der ligner en squat katedralen eller domkirken lang, hvilket er en strakt ud katedral disposition, som kan dække hele forsiden af din garageport. Den bedste stil til din garage afhænger af størrelsen på døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com