Garage Foundation krav

March 25

Garage Foundation krav

Den beskyttelse, som en garage hjælper med at holde din bil sikkert fra vejr og skadelige sollys, mens tilbyder ekstra lagerplads og et sted at arbejde på projekter. Bygningsreglementer styrer, hvordan en garage er bygget, herunder garage foundation. Disse bygningsreglementer gælde begge vedlagte og parcelhus garage byggeri.

Grundlæggende Garage byggeri fakta

Alle bolig garage byggeri i USA skal overholde nationale standarder, som International bolig kode (IRC). Det seneste sæt af disse standarder--2009-IRC--indeholder særlige krav vedrørende garage byggeri samt foundation krav, der generelt svarer til dem, der anvendes til hjem bygning. Et eksempel på en karakteristisk krav findes i afsnittet R309.1, hvori det hedder, at gulvet i en garage skal være skrånende mod overhead garage døren åbner for at tillade væsker til at løbe ud.

Garage Foundation Design

En garage foundation, ligesom eventuelle strukturelle foundation, skal kunne støtte den vægt, eller belastning af bygningen, der hviler på den. Grundlæggende minimumsstandarder i bærende for en garage foundation kræver bredden af foundation optagelser til at være i overensstemmelse med kapacitet på jorden til at holde vægten, som findes i IRC tabel R403.1. En spredning fod skal være på mindst 6 inches tyk, med stilk væg og slab-på-grade fonde som kræver tilsætning af armeringsjern. En historie garager skal have en foundation fod, der er mindst 12 inches bredt på tværs af toppen.

Garage Foundation dybde

Behandlingen af bæreevne for en garage foundation omfatter også dybden af fundamentet. Et aspekt af dette krav, som peger på mangfoldighed i overførelse at enkeltstater og amter udøve ved vedtagelsen af nationale bygningsreglementer, er linjen frost i jorden. Selv om den krævede dybde af enhver form for garage foundation er 24 inches, kræver områder, der oplever ekstremt kolde vintre ofte en dybere fundament. Michigan, kræver for eksempel, at en garage foundation udvide 42 inches nedenfor færdige grade i uforstyrret jord.

Parcelhus Garage fundamenter

Selv om både vedlagte og fritliggende garager skal overholde bærende krav, er de firkantede optagelser af fritliggende garager ofte mindre end vedlagte garager. Slab på grade garage gulve er dog stadig skal være mindst 3 1/2 inches tyk, med et minimum af 6 inches af frihøjde mellem lønklasse og bunden af ydervæg beklædningen. Det er vigtigt at overveje at indrammet af træ vægge på beton skal være boltet ned ved hjælp af 10-tommer ankerbolte med et minimum af en 7-tommer indtrængen i slab når installeret på en plade på grade garage foundation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com