Garage konvertering Tips

January 20

Garage konvertering Tips

Lad ingen sige, at konvertere en garage i et ekstra rum i huset er let, men det er en måde at tilføje boligareal uden at skulle starte fra bunden. Med en garage konvertering er den grundlæggende struktur allerede på plads. men hver enkelte garage kommer med sin egen konstruktion udfordringer. Det ultimative mål er at integrere den færdige rum, så det vises en naturlig del af huset.

Design

Foregribe alle uforudsete udgifter kan hjælpe dig undgå at konvertere en garage i et beboelsesrum, som ingen i Parlamentet kan lide. Ifølge GarageConversionSpecialists.com, overveje at få adgang til den nye værelse fra en vigtigste gangen med ingen step-downs og bruger den samme gulv og loftshøjde som resten af huset. Afhængigt af din lokale bygningsreglementer, nogle af disse kan være påkrævet men selv om det ikke er, opretholde denne form for kontinuitet hjælper den nye værelse blande ind i huset snarere end at skille sig ud.

Gulvet spørgsmål

Garage gulve har tendens til at skråtstille lidt nedad mod garageport åbning. Dette virker som en dræning mekanisme til at holde vandet væk fra beton gulvet, men når garagen bliver en del af huset, skal du reparere Skråkant. En måde at opnå dette er at bygge en sub gulv over beton, som kan bringe gulvniveau til resten af huset mens du forlader en plads under køre VVS linjer. Hvis du vil have et område i det nye værelse, der kræver vand og du ikke har til hensigt at opbygge en sub gulv, bliver du nødt til at blast gennem konkrete, et arbejde intensivt, rodet proposition. Give sub gulv hårdt vederlag.

Afkast af investeringer

Økonomien i garage konvertering omfatter ofte at fuldføre arbejdet på en billig nok pris, den samlede merværdi til huset er mere end kontante udlæg for projektet. Med dette formål for øje, spare på udgifterne ved at forlade vægge intakt og ikke flytte VVS-installationer eller elektriske bokse. Overveje at få arbejdstilladelse for større konvertering arbejde for at beskytte gensalgsværdi.

Opgraderinger

Mange garager er lidt (eller intet) isolering i vægge eller loft, en utiltalende udsigten til en ny beboelsesrum. Mens udfylde garage døren plads og andre områder, skal du huske at tilføje isolering. Du bør også overveje forbinder den nye værelse til central varme og air system. Ved hjælp af rumopvarmning og vindue air condition-enheder til varme og cool rummet vil såre dig når tid kommer til at sælge huset. Tilgang garage konvertering, ligesom det er en del af et hjem, du planlægger at købe og leve og planlægge opførelsen i overensstemmelse hermed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com