Garage Layout ideer

January 16

Garage Layout ideer

Få din første garage er en spændende begivenhed i livet i en boligejer. Mens der i fortiden, garager blev brugt kun at huset biler, i 2010 garager der bruges til en række formål. Når du flytter ind i dit nye hus, vil du hurtigt finde ud af præcist hvad din garage vil blive brugt til. At vide anderledes garage layout ideer vil hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dig og din familie.

General opbevaring

Generel oplagring er en af de mindre glamourøse måder udstikker din garage. Kroge på væggene tillade dig at hænge ting fra væggene, såsom trillebøre. Lagringsenheder, kan såsom store gummi spande, du forsigtigt og omhyggeligt opbevare ting, du ikke ønsker at holde i dit hjem. Du kan også købe loft-monteret systemer til lagring af elementer, du adgang sjældent eller slet ikke. Kroge, hylder og kurve er klassiske organisering værktøjer, som tilføjer en grad af organisation til ethvert rum. Du kan også bygge frysere i garagen at handle som permanent oplagring, giver din garage en classier look og potentielt øge værdien af dit hjem.

Biler

Du har købt et hus med en garage blot fordi du ønsker et sted at lægge dine biler. Heldigvis, dette betyder ikke, at du ikke kan bruge din garage for enhver anden form for opbevaring. Holde lagerenheder langs væggen, og sikre, at du forlader nok plads til dine biler. Du kan også hænge tennisbolde på en snor på det punkt, hvor forreste del af bilen skal være, som vil forhindre skader på bagenden af bilen fra en garage døren lukker på bagsiden af din bil.

Workshop

Du kan vælge for at holde dine biler parkeret udenfor, forlader plads til en workshop i din garage. Hjul-monterede workshop udstyr tillader dig at have bedst af begge verdener, flytte din workshop udstyr til andre områder af huset før du flytter dine biler. Bill Endress, skriver for Fine Woodworking hjemmeside, hævder, at sin garage forvandles fra bil opbevaring til et velfungerende værksted i mindre end fem minutter. Arbejde overflader og værktøj bevoksninger kan hurtigt flyttes ind og ud af garagen. Hvis du og din familie har svært ved at beslutte mellem bil opbevaring og en workshop, er dette den ideelle løsning til at holde alle glade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com