Garage Loft ideer

January 27

En garage loft giver dig uendelige muligheder til at fuldføre en konvertering af din garage loft. Eventuelt din garage loft kan bruges til opbevaring af varer eller kan du forvandle garage loft til en ekstra plads til dit hjem. Når du konverterer din garage loft i en udvidet rum, overveje leje fagfolk til konstruktion og bygning af dit værelse, medmindre naturligvis du har evnerne til at gøre dette projekt.

Lejlighed

Omdanner din garage loft i en lejlighed vil tjene et dobbelt formål. Du vil tilføje værdi til dit hjem, samt modtage ekstra indkomst. Kontakt fagfolk, når du konverterer din garage loft i en lejlighed. Du vil gerne sikre garage hems lejlighed i overensstemmelse med bygningsreglementer af din tilstand. Indarbejde et tekøkken og badeværelse i lejligheden. Lejere vil disse typer af faciliteter. Disse giver mulighed for en meget hurtigere udlejning af din garage hems lejlighed. For at holde dit privatliv intakt, kan du overveje at bygge en privat trappe på bagsiden af din garage for lejere til at indtaste deres lejlighed.

Office eller undersøgelse

Måske du har brug for et stille rum dedikeret til et kontor eller et studie, men dit vigtigste hjem har ikke nogen ekstra værelser du kunne konvertere til sådan en plads. Din garage loft ville give, der tilføjede plads til dit kontor eller undersøgelse. Linje væggene med bogreoler, filer og en computer skrivebord. Du skal muligvis installere internetadgang og en telefonlinje i din garage loft. Hvis du driver en virksomhed fra hjemmet, vil det sikre, at dine kunder ikke behøver at indtaste dine vigtigste hjem for at gøre forretninger med dig. Et kontor i din garage loft giver dig privatliv nødvendige, når du udfører dit arbejde.

Legerum

Fjern din nuværende legerum inde i dit hjem, og flytte det i din garage loft. Igen, før du konverterer din garage loft i et legerum, tjekke bygningsreglementer for dit land. Male væggene en muntre farve og dekorere i et barns tema. For eksempel, kunne du male væggene i legerummet gule og dekorere rummet med dyrene. Dette vil sikre, at dine børns legetøj ikke fylder dit hjem. Inkludere et lille bord og stol sæt eller picnicbord i din legerum, som dette vil give dig placere for at fodre dine børn frokost og snacks mens du spiller.

Soveværelse

En tom garage loft giver mulighed for at konvertere pladsen til en ekstra soveværelse. Du kan bruge soveværelset som et gæsteværelse, en ældre barn soveværelset adskilt fra huset til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger eller konvertere det til master suite af dine drømme. Lad din fantasi løbe vild, når designe dit ekstra soveværelse. For eksempel, hvis en soveværelse vil erstatte din tomme garage loft, overveje romantisk belysning og blød, elegant maling farver til dine vægge. Tilføje en ekstra soveværelse på dit hjem vil øge dit hjems markedsværdi.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com