Garage loft indstillinger

August 15

Garage loft indstillinger

Garager har et dårligt ry for at være snavsede, ildelugtende og undertiden farlige steder, men de er i stigende grad at blive betragtet som en praktisk del af den moderne hus. En nem måde at øge den æstetiske værdi af en garage er ved at udnytte en række loft indstillinger, hvoraf nogle kan anvendes af boligejer uden behov for dyre professionel installation. Bygningsreglementer varierer fra stat til stat og by til by, men så vil du tjekke med din lokale regering før virksomheden nogen store byggeprojekter.

Åbent loft

Mange boligejere vælger at gå med en åben garage loft, så de kan bruge de fritliggende spær som en begrænset lagerområde. Lawn care udstyr være såsom River og skovle, årstidens dekorationer og endda nogle cykler kan alle gemt i åbne spær for garage loft, holde dem tilgængelige endnu organiseret og ud af måde. Dette er typisk de mest billig løsning.

Isoleret loft

Installerer isolering i en garage loft er en af de bedste måder at forbedre energieffektiviteten. Mest isoleret garage lofter er dækket med gips (sheetrock) til at holde isoleringen på plads, selvom ark af plast eller netting kan også bruges. Acceptable former for isolering omfatter glasfiber batt, skum bord, flydende skum, cellulose glasfiber, plast film og endda pap.

Færdige loft

En færdig loft har en form for isolering og den komplette installation af gips. Dette omfatter anvendelse af fælles stof til at dække søm huller eller andre pletter, tape til at dække sømmene og en overflade slibning for at udjævne bestyrelsen. Nogle boligejere selv male deres færdige lofter og anvende tekstur som knockdown, mudder swirl, slapbrush eller akustisk. En adgang hul er som regel skåret i drywall og dækket med en aftagelig stykke sheetrock, adgang til spær. Dette rum kan også bruges til begrænset opbevaring.

Ufærdige loft

En ufærdig gips loft består af sheetrock fastgjort til spærene. Søm, skruer og sømme mellem ark af bestyrelsen er venstre typisk udsat, selvom store huller eller pletter er dækket med fælles sammensatte. Isolering kan eller ikke kan være til stede. Ligesom med færdige loftet, er ufærdige lofter normalt udstyret med et spær adgang åbning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com