Garage loft materielle ideer

March 22

Garage loft materielle ideer

Garager kan være oversete steder, når et nyt hus er bygget. Du kan finde området ufærdige med loftet, der har udsat tag spær. Tilføje eller re-doing en garage loftet kan give en poleret look til en plads og potentielt øge værdien af dit hjem. Loft materialer til garager er de samme typer anvendes i indre af boliger og kommer i en bred vifte af muligheder.

Gipsvæg

For en grundlæggende garage loft er gips en simpel, billig materialeindstilling. Det er nemt at nagle til eksisterende bjælker og kan også tjene som en base for andre loft materialer, hvis du beslutter at opgradere. Denne tilføjelse til din garage loft, når færdige og malet, kan gå en lang vej mod at give rummet en færdig føler.

Træ

Træ er en mulighed for en garage loftet hvis du søger en varm og luksuriøs fornemmelse for rummet. Du kan vælge træpaneler, fliser eller strimler i et bredt udvalg af typer, herunder eg, fyr og ahorn. Vælg bambus for en holdbar, miljøvenlige valg.

Krydsfiner

Hvis du leder efter en billig, hurtig materiale mulighed for at tilføje en lukket loft til dit udsatte træ spær, er krydsfiner din bedste satsning. Du kan købe pre-cut stykker og søm til enten toppen eller bunden af spær. Dette giver også mulighed for en delvis loft, der er anvendelige til opbevaring.

Hus sidespor

Bruge sidespor som tunge og groove til din garage loft. Dette materiale er beregnet til anvendelse på ydersiden af et hus, men giver et holdbart loft.

Metal fliser

Metal loftplader tin og kobber tilføje et strejf af sofistikeret elegance til en garage, perfekt til en, der huser antikke biler. Disse fliser kan installeres over en traditionel gips loft og enten malet eller efterladt nøgne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com