Garage organisatoriske Makeover ideer

March 12

Garage organisatoriske Makeover ideer

Når din garage er en kaotisk kombination af værktøjer, er legetøj, sporting varer og Autodele, ved hjælp af plads effektivt vanskeligt. Ved at udføre en organisatorisk makeover på din garage, kan du fjerne rod og gøre mest muligt ud af din plads til opbevaring, arbejde eller spille.

Maling

Før du begynder at organisere en garage, rådgiver webstedet Behr at du satte et frisk lag maling og lave små huller i væggene. Med en blank er ren lærred, ser din nyligt arrangeret elementer lettere. Fjern alt fra garagen, og bruge en robust frakke af maling på væggene og gulvet til at glatte ud det visuelle indtryk af rummet. En enkel og billig frakke af maling kan gå en lang vej i unifying udseendet af en garage og reducere de visuelle rod, som kan medføre en kaotisk indtryk.

Væg stativer

En nem og effektiv måde at flytte elementer af garage gulv, skal du installere væg stativer. Vælg stativer, der er egnet til de store emner, der optager plads omkring din garage: du kan søge muligheder, der er designet til at hænge cykler eller gemme sportsudstyr som ski, snowboards og tennisketsjere. Hvis du har byggematerialer i din garage, kan du finde reoler, der vil holde træplanker høj på væggen, parallelt med gulvet; den samme type system kan også rumme store værktøjer som River og skovle. Når du installerer stativer, Vælg en mur, der er længst væk fra bilen i tilfælde af hardwarefejl.

Pegboard

Hvis du bruger din garage til at gemme værktøjer, installere et pegboard for at holde dem i rækkefølge. Start med et stykke af pegboard, som du kan købe fra ethvert hjem forbedring butik, og skære det til at passe på en del af din garage væg. Lå i bestyrelsen på gulvet, og linje op dine værktøjer på det; installere en krog på hver placering for at sikre, at du har tilstrækkelig plads til alt. Du kan også omfatte stativer for at holde skruetrækkere eller montere en lille skuffe arrangør i bestyrelsen for små dele og skiver.

Hængende kurve

Når du har brug at organisere elementer, der har ingen logisk sted, bruge hængende kurve, der vil give ordre og få punkter ned af gulvet. Ser for robust, tyk trådkurve, der vil give synlighed af elementerne i. Du kan montere kurvene på væggen hvor de giver mening: støvler eller legetøj, læg dem på et niveau, der nås nemt med børn. På grund af huller i kurvene, kan du bruge dem til at gemme elementer, der kan få sat væk våde eller beskidte, som bolde, udendørs legetøj, vintertøj eller støvler og sko.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com