Garage projekter

July 18

Stedet for at bruge din garage som et sted at huset tilfældige rod, kan du vælge at omdanne det til brugbar beboelsesrum, tilpasset din families behov. Fælles garage konvertering projekter omfatter hjem kontorer, kunst studios, motionsrum i hjemmet og spil værelser, selvom mulighederne er næsten ubegrænsede. Afhængig af ledig plads og en families særlige behov, vælge nogle at konvertere hele garagen, mens andre konvertere lige del, forlader plads til en bil og nogle organiseret opbevaring.

Home Office

Hvis du ønsker at springe pendler og arbejder fra hjemmet, er hjem kontorer blevet en stadig mere populær hjem tilføjelse. Hvis du ikke har en ekstra plads til at konvertere, er en garage en god mulighed. For at omdanne, hvad er det væsentlige en udendørs plads til en komfortabel arbejde office, er tilsætning af ordentlig isolering og temperaturkontrol et vigtigt første skridt kan du ønsker at opgradere belysningen og tilføje et vindue for øget komfort. For at undgå at "konvertering look", kan du prøve opløftende garage gulv til niveauet for resten af hjemmet og udvide stilen i dit hjem interiør til dit nye hjem kontor. Tilføje en telefonlinje, Internetservice, et skrivebord, nogle reoler og gulvbelægning af dit valg til at skabe en bekvem hjemmekontor.

Studio

En garage kan nemt omdannes til en studio for dit maleri, fotografering, keramik eller mest enhver anden kunstform. Som med et hjemmekontor er din komfort vigtigt i et studie, så varme og temperatur kontrol samt ordentlig isolering vil højst sandsynligt skal tilføjes. Korrekt belysning er også vigtigt at enhver studio, kombinere blanding af lyskilder med tilsætning af naturligt lys. Da garage windows tendens til at være lille eller ikke-eksisterende, kan tilsætning af store, luftige vinduer eller endda glas eller franske døre gøre en stor indvirkning på din konverteringsprojekt.

Home Gym

Hvis du ønsker at handle i din gym medlemskab for et hjem workout værelse, er en garage et fantastisk sted at finde den ekstra plads. End kvalitet træningsredskab er gulvbelægning et vigtigt spørgsmål, når du konverterer en garage i et hjem gym. Gummi gulve er en stor, holdbare mulighed tilbyder den helt rigtige mængde af chok modstand. Let at installere gummi gulvfliser findes i varierende kvaliteter fra tunge til økonomisk værdi kvaliteter. Frynsegoder såsom mini-køleskabe, lydanlæg og tv sæt er også nice Tilføjelser til ethvert hjem gym.

Spillehal

Hvis din familie har brug for ekstra plads til at spille, er en spillehal konvertering et populært valg. For komforts skyld, vil du tilføje ordentlig isolering og temperaturkontrol. Derefter tilføje et poolbord, nogle video spil, pinball, bordfodbold eller noget andet spil du ønsker. Andre mulige tilføjelser omfatter en mini køleskab, mikroovn eller endda en våd bar. Du kan også overveje et lydsystem og tv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com