Garage Remodeling Tips

July 23

Garage Remodeling Tips

Mange mennesker er mindre end tilfreds med brug og udseende af deres garage plads. Remodeling din garage kan give dig tilføjet opbevaring, boligareal og skønhed til dit hjem. Uanset om du planlægger en stor makeover eller blot ønsker at ændre et par små detaljer i din garage, er der nogle remodeling tips, som en boligejer ikke kan råd til at gå glip af. Lær hvordan du hurtigt gøre din garage en plads, at du kan være stolt af.

Gulvbelægning

De fleste hjem garager har et betonfundament. Når man bygger et hus, giver få boligejere stort hensyn til Gulvbelægning i deres garage. Gulvet er tilbage som en betonplade. Men som tiden går, beton bliver plettet, ujævnt farvet, og grimme. Hvis du føler behov for at ombygge din garage for at forbedre sit udseende, så blot arbejder med gulvet kan gøre mere for din plads end du tror.

Epoxy, garage gulv maling og garage Gulvbelægning kan alle gøre underværker i at dreje en rod i en pæn men slidstærkt gulv. Før rives op din hele garage, skal du kontakte entreprenører om muligt garage gulv muligheder.

Opbevaring

Garager samle ting over tid. Mange boligejere er utilfredse med deres garager på grund af rod. Når remodeling din garage, overveje at tilføje plads til flere hylder, lagerbeholdere og kabinetter. Garager ser meget mere tiltalende, når alt er et sted, hvor det hører hjemme.

Brug åbne høje niveauer og ubrugte områder i din garage til at skabe mere effektive rum. Hylder og lagerområder kan komme i alle stilarter og størrelser. Du kan nemt tilføje plads til din garage uden omkostninger ved at føje firkantede optagelser.

Ekstra plads

Når du tænker om din garage, tænke på mere end en startside for dit køretøj. Remodeling din garage kan omfatte tilføjer ekstra firkantet optagelser eller tilføje vægge til bygningen. Mens en garage er en stor plads til at gemme biler, plæneklippere og værktøjer, det kan også være et vidunderligt område for ekstra underholdning eller tilføjet endda beboelsesrum. Brug dividers, oprette et afsnit i din garage for underholdende eller arbejder. Tilføje et poolbord, udøve udstyr eller et arbejdsbord. Disse områder kan endda være stor som vaskerum, syning værelser, badeværelser eller butikker med kunsthåndværk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com