Garage Slab specifikationer

January 20

Garage Slab specifikationer

Garage slab specifikationer skitsere de oplysninger, der er nødvendige for at opnå en hård og slidstærk overflade, som er plan, fri for revner og andre fejl. Specifikationer også sørge for at pladen er bygget på den korrekte kvalitet og elevation. Karakteristik af betonoverfladen afhænger blanding materialer til den konkrete blanding korrekt proportioner. Konkrete operationer kræver tilstrækkelige forberedelser og gennemførelsen af visse foranstaltninger, herunder slab støtte, beton blandingen, fugt kontrol, slab armering og hærdning.

Slab støtte

Lang levetid og ydeevne af slab afhænger pålidelighed og integritet af jord-jord. Hvis sub grade mislykkes, så gør den betonplade. De fleste specifikationer kræver brug af et tyndt lag af sten for de fine grading materialer. Komprimering materialet hjælper kontrollere tykkelsen af den betonplade og reducere modstand mellem støtte og slab.

Konkrete blanding

Generelt, den blandet beton til plader skal opfylde ASTM C-94. Trykstyrken skal være 4.000 pounds per kvadrattomme (psi) efter 28 dages hærdning. Blandingen skal have luft indhold på 5 til 7 procent for de fleste klimaer. Ordentlig luft indhold forbedrer gennemførligheden af de konkrete blanding og forbedrer den langsigtede holdbarhed af pladen. De fleste garage batts brug beton med en 4-tommer "nedturen"--en måling af mængden af vand i beton-- men højst 5 inches. Mange specifikationer ring for grove aggregater af ¾ til 1 tomme. Nogle retningslinjer kan rådgive entreprenør til at rådføre sig med de konkrete producenter til at få deres anbefaling til korrekt beton blandingen til en bestemt region og klima.

Fugt kontrol

Den ultimative pålidelighed i en garage plade på jorden installation forudsætter korrekt fugt kontrol. Entreprenører typisk installere damp barrierer eller dampe retarderingsmidler at reducere transmission af fugt fra jorden op gennem slab. Det materiale, der anvendes til dette formål kommer i direkte kontakt med sub-base og kræver en vapor transmission sats eller "permeance" af 0,3 perm. Mange entreprenører brug 6-millimeter (mil) polyethylen til vapor retarderingsmidler. Dog skal den rigtige dampspærre opfylde standarderne for de amerikanske standarder for test og materialer (ASTM) E 1745 og har en minimums tykkelse på 10 mils.

Slab forstærkning

Wire forstærkning Institute og amerikanske konkrete Institut anbefaler brug af bar måtter eller svejset wire forstærkning ark til at tilføje styrke til pladen. Dette kræver som regel, placeringen af materiale en tredjedel af vejen fra toppen af den flade overflade. Nogle specifikationer kan kræve fjernelse af forstærkning på opførelse eller sammentrækning leddene. Dette giver frihed til bevægelse og belastning overførsel.

Hærdning

En af de vigtigste specifikationer for en garage slab indebærer hærdning processen, der løber fra tre til syv dage. Hærdning hjælper med at bevare den slab fugt for at gøre betonen stærkere. Det er også sinker svind indtil slab gevinster styrke, som forhindrer fugt fordampning. Hærdning indebærer dække overfladen med sand, halm, jute eller lærred--holdes fugtig hele hærdning varighed. Nogle entreprenører kan bruge en kemisk ansøgning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com