Garageporten kan ikke lukkes i koldt vejr

April 1

I løbet af vinteren, kan mange husholdningsapparater stoppe fungerer korrekt, hvis de udsættes for kulde. En garageport er en sådan anordning. Hvis du har en fjernstyret garageport, kan koldt vejr forårsage sine sensorer til at flytte ud af sin dør eller sted at få sporet. Når enten begivenhed sker, lukker garage døren ikke ordentligt. Hvis du udfører vedligeholdelse på din garageport hele året, kan du dog undgå nogle af de kolde vejr-relaterede problemer, som det ellers kunne udvikle.

Dør sensorer

Koldt vejr får undertiden sensorerne på bunden af en garageport at gå sporet. De kolde temperaturer medføre parentes holding sensorer til kontrakt, og som et resultat af sensorer flytte ud af position. Sensorerne kan skubbes tilbage i deres korrekte position, og bagefter døren skal lukke.

Trisse spænding

Hvis remskiven giver spænding, som ikke er ens på hver side af garageporten, vil døren have svært ved at lukke. Ene side af døren vil gå længere end den anden side, forårsager døren til stick midlertidigt. Efter at problemet fortsætter for et stykke tid, døren vil blive hængende helt og gå ikke. Dette problem er mere tilbøjelige til at ske i koldt vejr end varmt vejr, fordi remskiven er lavet af metal og derfor kan kontrakten i kolde temperaturer og ikke længere give lig spændingen på begge sider af døren.

Spor

Hvis garageporten får sin numre, vil ikke det lukke ordentligt. Koldt vejr kan forårsage spor til at skrumpe. Så tillader ændre placeringen og justere sporene efter behov garageport at komme tilbage på sporene og lukke ordentligt. Hvis garageporten er på sporene, men at sidde fast, kan du bruge syntetisk olie på indersiden af rullerne til at holde den i gang.

Advarsel

Sporene bør aldrig smøres for at holde garageporten flytning. Smøremidlet kan fryse eller tyggegummi i koldt vejr og stoppe garageport i at bevæge sig ordentligt. Du skal muligvis rengøre spor med mild vaskemiddel for at slippe af med gummieret smøremiddel hvis du spray smøremiddel på sporene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com