Gardin hængende stilarter

July 14

Mens begrebet et gardin er forholdsvis enkel, kan mange gardin muligheder gøre at vælge det rigtige, en kompliceret opgave. En af de største faktorer i hvordan et gardin ser ud er den måde, at det hænger over vinduet. Der er tre grundlæggende måder, at et gardin kan hænge, med hver egnet til visse typer af gardiner og indretning.

Polakker og stænger

Polakker og stænger, placeret over vinduet giver en stor struktur for at støtte et gardin. Disse stænger kan være utilitaristiske, som en simpel stang fastgjort til væggen med beslag, eller ekstravagant, med frilled ender og komplicerede beslag. Gardiner generelt hænge fra stænger ved hjælp af ringe eller faner, men nogle gardiner også har et hul i toppen af den overskrift, der glider gennem stangen. Polakker og stænger giver dig det største beløb af stil sort af enhver gardin hængende metode.

Gardin spor

Gardin spor er meget lig polakker og stænger, men i stedet for vedlægger tæppet rundt armaturet, sporene har løbere under sporet. Gardin spor kan installeres med beslag, som med gardinstænger. Disse armaturer kan også installeres direkte ind i væggen, hvor enderne af gardinet spor bøje tilbage mod væggen. Bøje i sporene tillade gardin fuldt rydde sider af vinduet, når du åbner dem.

Gardin Wire

Et tyndt men robust stykke ledning kan støtte letvægts gardiner. En wire hængende system har et moderne look, med wiren er knap synlige, hvis forhænget er gennemboret øverst og wiren er gevind gennem piercinger. Wiren kan installeres på beslag, der er knyttet til væg eller loft, og hvis du har et rum med mange vinduer, kan du blot installere én ledning over alle vinduerne.

Gardin forbinder metoder

Mens tæppet hængende system er en vigtig faktor i stil med din gardin, er stof på toppen af gardinet, kaldet header, lige så vigtig. Nogle gardiner har faner af stof på toppen, som tillægger det hængende system og give tæppet en moderne og enkle look. Andre gardiner vil have en hul i toppen, som glider over hængende polet eller wiren og dækker meget af eller alle de hængende system. Nogle mere dekorative overskrifter omfatter et antal stilarter plisseret stof, som kan give gardiner en række forskellige udseender.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com