Gardin ideer med lilla vægge

August 14

Gardin ideer med lilla vægge

Fra mørk amethyst til bleg lilla, lilla vægge skaber en karakteristisk stil i ethvert rum, og dine gardiner bør forbedre dette. Uanset om de er formelle gardiner eller cafe gardiner, gardiner, sammen med farve og mønster af deres stof, stil fungerer sammen med de lilla vægge til fasthed skabe et rum, hvor du føler dig hjemme og nyde.

Værelse Style

Skyggen af lilla du bruge påvirker stil med dit værelse. Mørk lilla har tendens til at være rig og overdådige, der angiver et værelse med en sofistikeret, mere formelle, stil. Lilla og lavendel er lysere nuancer med en frisk og mere feminine føler. Overveje, hvordan du bruger rummet, og matche dit nuance af lilla til den stemning, du ønsker dit værelse til at have.

Gardin farver

For en afslappende stemning, bruge harmonisk nuancer af lilla til din gardiner. Gardinerne vil blande med væggene til at give en sammenhængende føler til rummet. For mere drama, overveje lilla komplementære farve gul. Vælg en lys gul for den mest kontrast eller en lysere nuance til en mere dæmpet effekt. Hvis du ønsker at nedtone din lilla vægge, bruge neutral farvet gardiner i nuancer af creme eller beige. Rich juvel farver, Rubin, smaragd og sapphire, forbedre mørk lilla vægge og fungerer bedst i et rum, som du bruger i aften.

Gardin typografier

Typografien gardin bør afspejle og forbedre stil på dit værelse. For en formel look, måske i en spisestue eller formelle stue, bruge floor længde gardiner. Hvis gardinerne er en anden farve end lilla, overveje at tilføje et band af lilla langs bunden eller siden af gardiner at binde farverne sammen. Kortere gardiner i en lys farve er mere uformel, og Cafe gardiner, der dækker kun nederst halvdel af vinduet, give en bistro-lignende føler til rummet. Som et alternativ til gardiner, overveje rullegardiner. Ligesom gardiner, disse blinds er lavet af stof, og du kan indføre mønster ind i stuen på denne måde. Når det bruges med gardiner, tillade papir blinds et blødt, diffust lys ind i stuen, at give personlige oplysninger til tider når du ikke ønsker at lukke gardinerne. Uanset gardiner, du vælger, links en matchende valence over toppen af vinduet æstetisk gardiner til den lilla væg.

Stof

Stil i rummet, i skyggen af lilla og stilen af gardiner alle påvirke stof du vælger. Hvis du har valgt, gardiner i en nuance af lilla, Vælg en mønstrede stof for at indføre små dukker af andre farver. Fløjl og damask fungerer godt i dyb lilla, formelle værelser. Den lille mønster til damask tilføjer yderligere interesse til gardiner. Hvis du har en uformel plads med lilla vægge, bruge en lighter stof såsom bomuld eller silke, til at afspejle den sommerlige natur af denne farve. Uanset hvilken type stof du vælger, rengøres Husk pleje krav, som visse stoffer skal være tør.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com