Gardin ideer til 1950s vandrette smalle Vinduer

March 23

Gardin ideer til 1950s vandrette smalle Vinduer

1950erne og 1960s oplevede et boom i forstæderne boliger, der ofte fremhævede tarmkanalen-stil ranches med smalle, vandrette vinduer, der holdt byggeomkostningerne lav. Disse vinduer, men blev bane af hjem dekoratører på grund af de begrænsede muligheder for gardiner og andre materialer. I dag, findes mange flere materialer åbne rækken af gardin ideer til disse usædvanlige vinduet figurer.

Dekorative Blinds

Da 1950s huse blev bygget, var kun et begrænset antal vindue-blind typer til rådighed. 2-tommer metal persienner var dagens orden, og mange mennesker stadig bruge disse for et retro-look til deres 50 ' erne-stil hjem, ifølge Retrorenovation hjemmesiden. Mange andre typer af blinds er på markedet, men som lille 1/2-inch blinds, tekstureret materialer og træ persienner i en række farver og størrelser, der kan være custom-fit til at indsnævre, vandrette windows.

En vifte af vindue nuancer

Bambus nuancer kan give en ældre 50 ' erne-stil hjem en opdateret look, der giver mulighed for mere moderne indretning. Romerske nuancer tilbyde en anden mulighed for en mere skræddersyet, formelle udseende. Nuancer kan sænket eller hævet efter behov og stadig give en dekorativ note til rummet.

Dekorative skodder

Et andet look, der kan give charme og individualitet til et værelse med 50 ' erne-stil smalle vinduer er træskodder. Skodder kan være skræddersyet til at passe disse usædvanlige størrelser af windows. Generelt er flere sæt af skodder installeret side-by-side til at dække lange, vandrette områder. Disse skodder kan åbnes for at bringe sollys ind i stuen eller lukket for fuldstændig fortrolighed om natten.

Cafe gardiner

Kort Cafe gardiner er en af de fælles ideer bruges til smalle, vandrette vinduer. Cafe gardiner er en alment tilgængelig og billig mulighed. De kommer i en bred vifte af farver, materialer og størrelser til at passe enhver vindue. Ofte, er valance installeret på en stang lidt over faktiske vinduet for at gøre det ser højere end det faktisk er. Disse gardiner er ofte lavet af easy-care stof, der let kan blive vasket og tørret.

Forhæng

Drapering 50 ' erne-stil vandrette windows kan være en udfordring. Nogle dekoratører vælge korte, custom-made trække gardiner. Andre kan lide udseendet af korte gardiner med længere paneler på siderne bruges som en slags "ramme" for unikke stykker af møbler, der passer under vinduerne. Denne teknik kan gøre specielle stykker omdrejningspunkt for rummet. En anden metode dækker hele væggen med trække gardiner. Dette giver en mere dramatisk effekt for det rum, der giver en illusion af mere rude område når gardiner er lukket. Gardiner kan åbnes for dagtimerne at bringe i lys, og bo i pæn paneler i enderne af windows.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com