Gardin ideer til buede vinduer med skodder

May 4

Gardin ideer til buede vinduer med skodder

Buede vinduer gøre en attraktiv egenskab for ethvert rum, men på grund af deres usædvanlige form kan de være svært at klæde. Buede vinduer med skodder er mere praktisk end dem uden, da skodderne vil overdøve lys og støj, hvilket betyder, at enhver paradenummer kan være rent dekorative. Bruge letvægts tekstiler til at forstærke form af vinduet og oprette en lys, luftig føler til rummet. Gardiner kan være almindeligt, for ikke at bortlede opmærksomheden fra formen af vinduet, eller mere udsmykkede for at fremhæve krumning.

Lige gardiner

Lige gardiner er lettest at gøre og hænge. Placere en gardinstang mindst 12 inches over det højeste punkt i buen, og gør det muligt at overhæng buen af mindst 8 inches på hver side. Dette vil give dig plads til at trække gardinerne stramt tilbage mod væggen, afsløre form af vinduet. Bruge tiebacks til at fastgøre gardiner tilbage. Selvom gardinerne ikke behøver at blokere støj eller lys, er det stadig nyttigt at gøre dem gulv-længde, for at stoppe kladder.

Rene gardiner

Rene gardiner er et glimrende valg for buede vinduer med skodder, som de afslører form af vinduet selv når lukket. Prøv chiffon, organza, netting, natursilke eller let menneskeskabte materiale, afhængigt af det udseende, som du ønsker. Netting og tyl vil give en skummende, luftige udseende, da de står fra væggen. Farvede råsilke har en attraktiv ru tekstur, der vil give en mere naturlig følelse og andet som lyset ændrer udseende. Sørg for, at enhver gardiner ikke hindre vinduet åbnes.

Formede gardiner

Formet buet gardiner er vanskeligere at gøre og hænge end lige gardinerne men tillade form af vinduet ses tydeligt. Buede gardinstænger er tilgængelige fra online leverandører og gardin detailhandlere, og eventuelt de kan være specielt fremstillet til at følge den nøjagtige kurve af dit vindue. Disse gardiner er vanskeligere at gøre, fordi toppen skal være formet til at følge en kurve over stangen og bunden skåret omhyggeligt, så det hænger lige.

Dekorative effekter

Hvis dit stenhvælvede vindue skodder, kan du overveje forhæng, der er dekorative kun og behøver ikke at lukke. Et arrangement af swags--bundter samler stof-- og haler kan bringes til at følge formen på toppen af vinduet. Dette kan bruges sammen med gardiner eller bare på egen hånd. Du kunne også prøve om fastsættelse af en central chef over toppen af buen og to mindre chefer på siderne. Drapere en længde af letvægts materiale omkring den centrale boss, og arrangere det over de to mindre chefer, så det holdes fri af vinduet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com